Quantcast

Kviečiame į diskusiją „Kodėl verta kurti korupcijai atsparią aplinką versle?“

  • Teksto dydis:

2017 m. lapkričio 16 d.Kauno regiono verslo atstovai kviečiami į diskusiją „Kodėl verta kurti korupcijai atsparią aplinką versle?“, kurios metu bus pristatytas viešojo ir privataus sektorių atstovų kartu su Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) parengtas Antikorupcijos vadovas verslui (AVV). Diskusiją organizuoja STT kartu su Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmais ir Kauno kolegija.

AVV parengtas STT iniciatyva, pagal Nacionalinę kovos su korupcija 2015–2025 metų programą. Jį rengiant reikšmingai prisidėjo Lietuvos atsakingo verslo asociacijos (LAVA), AB DNB banko, UAB „Ernst & Young Baltic“, Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos, Teisingumo ministerijos, „Transparency International“ Lietuvos skyriaus, Nacionalinės antikorupcijos asociacijos, „Baltosios bangos“, UAB „Algoritmų sistemos“ atstovai, skirtingų sričių ekspertai, atsižvelgdami į viešojo ir privataus sektoriaus patirtį kovojant su korupcija.

Diskusijoje bus apžvelgtos Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) iniciatyvos, skatinančios skaidraus ir atsakingo verslo principų diegimą versle, aptariami įmonių etiško elgesio standartai, pateikiami gerosios praktikos pavyzdžiai ir rekomendacijos, kurios aktualios kuriant ir vystant korupcijai atsparų verslą.Patikimumas, gera reputacija ir skaidrus veikimas yra itin svarbūs siekiant vieno iš svarbiausių šalies strateginių tikslų – pilnateisės narystės EBPO. 

  • Diskusija vyks Kauno kolegijoje, Pramonės pr. 22, Kaunas, 407 auditorijoje.

Renginio pradžia 13.00 val. (dalyvių registracija nuo 12.30 val.), renginio pabaiga – 16.40 val.

Programa – renginių kalendoriuje.

Registracija iki lapkričio 13 d.

Papildoma informacija dėl registracijos: aurelija.siugzdaite@chamber.lt, arba tel. (8 677) 56 311


 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių