Quantcast

Išskirtinė galimybė patekti į JAV rinką

  • Teksto dydis:

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose lankėsi „Global Access“ programos vykdomasis direktorius Fredrik Leuhuzen ir LR komercijos atašė JAV Laimutis Abeciūnas. Svečiai pristatė, kaip dar šiemet patekti į „Global Access“ programą (paraiškų pateikimo terminas baigiasi balandžio 1 d.).

Prestižinėje vienos garsiausių pasaulio verslo mokyklų UCLA Anderson School of Management programoje pernai dalyvavo 40 įmonių iš viso pasaulio, siekiančių įžengti į JAV rinką. Tarp jų pirmą kartą istorijoje – 4 įmonės iš Lietuvos – „NFQ Technologies“, „Novameta“, „SBA baldai“ ir „Vikeda“. Renginyje dalyvavo „Novametos“  valdybos pirmininkas, Lietuvos PPA rūmų asociacijos prezidentas Benjaminas Žemaitis ir įmonės direktorius Mindaugas Jonuškis.

Programos metu verslo mokyklos, kuri 2018 Bloomberg Businessweek Best B-Schools reitinge užima 18-ą vietą pasaulyje, MBA studentų komandos atlieka išsamų rinkos tyrimą, kurio metu apklausiami 125-150 potencialūs klientai, rinkos ekspertai, distributoriai bei apsilankoma 3-4 parodose.

Atsižvelgiant į rezultatus, įmonėms yra parengiami strateginiai verslo planai su konkrečiomis verslo plėtros rekomendacijomis.

Galimybėmis patekti į išskirtinę programą susitikime domėjosi  regiono bendrovės „Kika Group“, „Pienas LT“, „Kauno grūdai“, „Omniteksas“ ir „Lukšių pieninė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių