Quantcast

Eksportuotojai domėjosi „Liningo“ sėkme

  • Teksto dydis:

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose veikiančio Eksportuotojų klubo nariai lankėsi bendrovėje  „Liningas“. Tai vienintelė Baltijos šalyse ir viena iš didžiausių pamušalinius audinius gaminančių įmonių Europoje.

Ši Didžiosios Britanijos kapitalo įmonė įkurta 2001 metais. Joje gaminami įvairiausi  pamušaliniai audiniai, kurie praktiškai visi (98-99 proc.) eksportuojami į Didžiąją Britaniją, Vokietiją, Ispaniją, Turkiją, Čekiją ir t.t. Tad pirkdami drabužį užsienyje tikriausiai nė nesusimąstote, kad greičiausiai jo pamušalinis audinys pagamintas Kaune. Audinio kokybė preciziškai tikrinama skirtingų gamybos operacijų metu ir jau pagaminus. Net pažangiausių technologijų laikais šio darbo niekas geriau neatlieka kaip žmogaus akys!

Eksportuotojų klubas rūmuose įsteigtas 2012 m. „Klubo nariai renkasi kartą per mėnesį, diskutuoja eksportuojančioms įmonėms aktualiomis temomis, dalijasi patirtimi, kviečia šios srities žinovus ir gilina savo žinias“, - sako klubo pirmininkas, UAB „Akto“ komercijos direktorius Donatas Stočkūnas.

Klubo veikloje dalyvauja AB „Kauno Baltija“, UAB „Eoltas“, AB „Kauno grūdai“, UAB „Mantinga“, UAB „Novameta“, AB „Fasa“, UAB „Enerstena, UAB „Doleta“ ir kitų įmonių pardavimų, eksporto, komercijos vadovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių