Quantcast

Iš Azijos į Europą

  • Teksto dydis:

Susipažinkite, Evelina. Mergina po kelerių metų gyvenimo Azijoje nusprendė grįžti į Europą ir čia pradėti antreprenerės karjerą.

Ieškodama naujų galimybių, kaip geriau pažinti smulkaus ir vidutinio verslo kūrimo ypatumus, ji atrado „Erasmus jauniesiems verslininkams“ programą. Tai buvo startas jos pažinčiai su verslo pasauliu. Gavusi visą reikiamą informaciją ir konsultacijas , Evelina užpildė paraišką ir pusei metų išvyko stažuotis į marketingo agentūrą „P&P Marketing”Austrijoje, Alpių sostinėje Insbruke.

Mainų metu Evelina kartu su ją priėmusiu verslininku bei jo komanda sukūrė marketingo agentūrai startuolį „P&P Multitouch” – marketingo ir pardavimų prezentacijų programinę įrangą, kuri supaprastina interaktyvių prezentacijų / aplikacijų kūrimą, be jokų programavimo įgūdžių. Šešių mėnesių stažuotės metu mergina padėjo „p&pMultitouch” produktui patekti į Baltijos ir ir Skandinavijos rinkas, dirbo su integruotos rinkodaros kampanijomis bei tiesioginiais pardavimais.

Pasibaigus programai Evelina džiaugiasi: „Erasmus Young Entrepreneurs”programa padėjo gilintis į smulkaus ir vidutinio verslo kūrimo pagrindus bei geriau suprasti vietinę verslo kultūrą.”


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių