Quantcast

Žaliakalnyje „Fiat“ rėžėsi į stovintį opelį ir apvirto, vairuotoja ligoninėje

  • Teksto dydis:

Nuo pat ryto Kaune viena po kitos fiksuojamos avarijos. Popietę, rodos, situacija nesikeičia – Žaliakalnyje moters vairuojamas lengvasis automobilis apgadino dvi mašinas, o galiausiai apvirto ant stogo. Vairuotojai prireikė medikų pagalbos.

Portalo žiniomis, eismo nelaimė Žaliakalnyje, Savanorių prospekto ir Mituvos g. sankirtoje įvyko apie 12 val.

Pareigūnai patvirtino, kad vyko į nelaimės vietą, tačiau daugiau aplinkybių papasakoti negalėjo. 

Įvykio vietoje buvusiam portalo kauno.diena.lt fotožurnalistui liudininkai pasakojo, kad moters vairuojamas oranžinės spalvos „Fiat“ važiavo nuo Savanorių prospekto. Posūkyje į Mituvos gatvę šis automobilis pirmiausia nepraleido kliūtimi iš dešinės buvusio pilkos spalvos „Opel“ markės automobilio. Po nesmarkaus smūgio „Fiat“, jau įsukęs į Mituvos gatvę, kliudė stulpą. Pastarasis, kartu su „Fiat“ rėžėsi į kelkraštyje stovėjusį mėlynos spalvos „Opel ir jį smarkiai apgadino. Nuo smūgio „Fiat" apvirto ant stogo.

Portalo fotožurnalisto nuotraukose matyti, kad nuo smūgio nesmarkiai apgadintas ir šalia opelio stovėjęs BMW. 

Į nelaimės vietą vyko specialiosios tarnybos – medikai, policija ir ugniagesiai.

„Fiat“ vairavo 53-ejų metų moteris. Kartu su ja važiavo dvylikos metų mergaitė. Pirminiais duomenimis, pastarajai medikų pagalbos neprireikė. O vairuotoja dėl sužalotų rankų nuvežta į Klinikas. Įtariama, kad sužeidimai – nuo stiklo duženų. Vairuotoja smarkiau nenukentėjo tik todėl, kad buvo prisisegusi saugos diržu. Policijai davus jai pūsti į alkoholio matuoklį, šio ekranas rodė nulius. 

Anot šiandien budinčios Kauno ugniagesių gelbėtojų pamainos operacijų vadovo, jo kolegoms iš netoli įvykio vietos įsikūrusios komandos apie avariją pranešė atbėgę praeiviai. Tačiau atskubėjus į įvykio vietą, darbo ugniagesiams gelbėtojams joje nebuvo. 


Šiame straipsnyje: avarijaavarija Žaliakalnyjeapvirto automobilisavarija LTavarija Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

ner

ner portretas
na ir sugebek apsiverst lygioj vietoj

Anonimas

Anonimas portretas
Vėl telefono iš nagų neišleido.

...

... portretas
Ach, TIKRAI bobai net ir kampo nereikia. :/
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių