Quantcast

Vilijampolės globos namuose – aliarmas dėl sprogmens

Pranešimai apie sprogmenis Kaune nesiliauja. Pirmadienio rytą pranešta, kad padėtas sprogmuo Vilijampolės socialinės globos namuose.

Pranešimai apie sprogmenis Kaune nesiliauja. Pirmadienio rytą pranešta, kad padėtas sprogmuo Vilijampolės socialinės globos namuose.

Apie 11 val. iš globos namų Apuolės g. teko evakuoti ir ten gyvenančius vaikus, ir darbuotojus. Apžiūrėti pastatą atvyko Antiteroristinių operacijų rinktinės "Aro" išminuotojai. 

Darbuotojai apie padėtį informavo globos namuose prižiūrimų vaikų tėvus.

"Paskambino socialinė darbuotoja ir paprašė pasiimti dukrą, – sakė kaunietis Jonas, pro globos namų vartus neįgaliųjų vežimėliu veždamas savo dukrą į automobilį. Jis piktinosi, kad kažkas žaidžia sunkiai sergančių vaikų sveikata. – Juk vaikams tai didžiulis stresas. Tėvams irgi sutrikdyta diena – teko atsiprašyti iš darbo". 

Kol pareigūnai tikrino pastatus, sunkią negalią turintys žmonės šalo lauke. Vieni jų vaikščiojo, kiti sėdėjo neįgaliųjų vežimėliuose, dar kiti į lauką buvo išstumti gulintys lovose.  

Maždaug po valandos jiems leista sugrįžti į kai kurias patalpas, bet sprogmenų paieška buvo tęsiama. Vis dėlto apie 13 val. Kauno policija išplatino pranešimą, kad įspėjimas apie sprogmenį nepasitvirtino.

Tai jau antras kartas šiais metais, kai evakuojami Vilijampolės socialinės globos namai. Dar vienas melagingas pranešimas apie šiuose namuose esą padėtą sprogmenį gautas birželį.

Pirmadienio rytą pranešimas apie sprogmenį sutrikdė ir KTU studentų paskaitas. Buvo rastas artilerijos sviedinys, tačiau patikrinus nustatyta, kas jis grėsmės nekėlė. 

Penktadienį melagingai pranešta apie užminuotą Kauno "Akropolį". Paaiškėjo, kad šitaip smaginosi bausmę atleikantis nuteistasis.


Šiame straipsnyje: sprogmuoišminuotojaiAras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Po galais

Po galais portretas
Ar kas nors gali sutramdyti besityčiojančius žmogpalaikius???

kiesa

kiesa portretas
kartais nepilnatis dabar
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių