Quantcast

Akivaizdu, bet neįtikėtina: Tunelio g. per pusdienį į stulpą įvažiavo du automobiliai

  • Teksto dydis:

Sekmadienį toje pačioje Kauno gatvėje į stulpą įvažiavo net du automobiliai.

Kone visą dieną pliaupiant lietui, Kaune skaičiuojamos avarijos. Kas jas lėmė – nesaugus greitis, šlapia kelio danga ar kitos priežastys – aiškinsis tyrėjai.

Popiet Kauno mieste ir rajone nuo kelio nuvažiavo keturi automobiliai. Apie 14 val. prie Raudondvario, Didvyrių kaimo ribose, nuo kelio nuskriejo "Audi 80", kurį vairavo 60-metis vyras. Per avariją jis susižalojo veidą, todėl buvo išvežtas į ligoninę. Vairuotojas buvo blaivus.

Apie 15 val. Kaune, Tunelio g., į gatvės šviestuvo stulpą atsitrenkė ir ant žolės užvažiavo "Volkswagen Polo". Prie šio automobilio vairo sėdėjo 35-erių metų moteris, kuriai taip pat iškviesti medikai. Ar vairuotoja buvo blaivi, Kauno policijos budintysis negalėjo patvirtinti.

Neįtikėtina, bet po penkių valandų, apie 20 val., Tunelio gatvėje į stulpą įvažiavo kita mašina. Šįkart nepasisekė "Opel" vairuotojui. Policija neturi duomenų, ar žmonės buvo sužaloti, tačiau greitoji medicinos pagalba atskubėjo į įvykio vietą.

Dar viena avarija įvyko Domeikavoje, kur susidūrė "Audi" ir "Volkswagen Golf". Pirminiais duomenimis, keleivei buvo sužalota galva. Vienas automobilis po smūgio nuvažiavo į griovį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Evelina

Evelina portretas
Tikras liudijimas. Aš praradau viską dėl nelaimingo atsitikimo, dėl kurio eismo įvykio aš grįžau pagal skolas ir ši padėtis pablogėjo klaidingais kreditoriais. Mane buvo kelios kartos tokios indelijos. Čia yra klaidingų kreditorių, kurie mano apgaulingi pranešimai      -gorgelebleu2@gmail.com      -florenceBeauger@hotmail.com      -duboirose1234@gmail.com Bet man nepatyrė dėmesio mano situacijai, tada draugas davė man konkretaus skolintojo adresą, dėl kurio aš pateikiau prašymą dėl 25 000 eurų sumos, kurią gavau per 72 valandas po saugių procedūrų Abiem šalims. Prašome pateikti savo paskolos prašymus tiesiai į jo adresą El. Paštas: bcorinne342@gmail.com

kaunietė

kaunietė portretas
kiek tas psichas"'apkalta''' gali tyčiotis su savo n esąmoningais komentarais..argi negalima išsiaiškinti kas taip rašinėja.ar delfi ar rytas ar kauno diena jo komentarų yra beveik visuose straipsniuose.kažkoks nenormalus psichas?

REMIX

REMIX portretas
Ko norėt, gatvės danga atnaujinta REMIX technologija, slidu kaip ant ledo, t.y. slidu kaip ant bitumo, nes jo dangos paviršiuj ženkliai per daug, jokio dangos šiukštumo
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių