Quantcast

Vėl melagingai pranešta apie sprogmenis Kauno oro uoste

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio naktį Kauno oro uoste ieškota sprogmenų. Apie juos anonimas pranešė tokiu pačiu būdu, kaip ir gegužės 7-ąją apie padėtą sprogmenį prekybos centre "Molas" esančiame restorane "Forto dvaras" - užpildęs elektroninę formą ePolicija.lt sistemoje. 

Šiąnakt, 0.35 val., policijos elektroninių paslaugų sistemoje (ePolicija.lt) buvo gautas anoniminis pranešimas, kad Kauno oro uosto terminale yra paliktas savadarbis sprogmuo bei dvi Antrojo pasaulinio karo granatos.

Vėl buvo įvestas planas "Skydas", kuris šį kartą truko trumpiau, negu prieš dešimt dienų "Mole", kurio darbas tada buvo sutrukdytas net pusketvirtos valandos. Šį kartą naktį tuščiomis gatvėmis "Aro" išminuotojams pavyko atvykti į įvykio vietą greičiau.  Tačiau ir šį kartą jiems teko konstatuoti, kad pranešimas melagingas. 

Anot policijos atstovų, kol kas teigti, kad tas pats asmuo melagingai pranešė apie padėtus sprogmenis Kauno oro uoste ir "Mole" pagrindo nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietė

kaunietė portretas
Nesuprantu, kaip lig šiol negalima nustatyti iš kur skambino? Ir gaudyti tą, anonimą, bet nesukelti paniką...kiek pinigų išleido,kad būtų galima nustatyti skambutį???viskas kaip į balą??? Ir vėl gaudom vėją laukuose...

žurnaliūgos

žurnaliūgos portretas
bent jau antraštėje klaidų nedarykite...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių