Quantcast

Turguje nelegaliai prekiavo rusiškais ir baltarusiškais vaistais

  • Teksto dydis:

Kauno kriminalistai, tikrindami anoniminiu pasitikėjimo telefonu gautą informaciją, nustatė prekybos vietą, kurioje buvo nelegaliai prekiaujama rusiškais ir baltarusiškais vaistais.

Praėjusią savaitę Kovo 11-osios gatvėje esančioje turgavietėje atlikus patikrinimą buvo rasta ir paimta daugiau kaip 200 skirtingų pavadinimų Rusijoje ir Baltarusijoje pagamintų vaistų.

Dėl šio įvykio pradėta administracinės teisės pažeidimo byla. Pardavėjai, dirbusiai pagal individualios veiklos liudijimą, gali būti skirta administracinė nuobauda, kuri gali siekti 144–289 eurus su vaistų konfiskavimu.

Pareigūnai primena, kad apie nusikalstamas veikas visada galite pranešti anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112. 

 


Šiame straipsnyje: vaistainusikaltimaikontrabanda

NAUJAUSI KOMENTARAI

vytautas stankis

vytautas stankis portretas
nenorit kontrabandos leiskit legaliai veikti rusiskom vaistinem o zmones patys atsirinks kas geriau

....

.... portretas
kiekviename turguje galima nusipirkti rusisku vaistu,ivairu tepalu...negarantuokite uz ju kokybe...rusai taip pat labai daug ka falsifikuoja,pasiziurekite internete ju paciu laidas apie tai...sekmingai kopijuoja viska

pirkėjas

pirkėjas portretas
Perku ir pirksiu rusiškus vaistus ir papildus kol tik jų bus. Nepalyginamai efektyvesni ir pigesni nei importiniai preparatai. Visa laimė, kad dar bent tų kontrabandininkų yra, kurie jų atveža. Jei lietuvos valdžioj nesėdėtų tiek idiotų, vaistai būtų pardavinėjami legaliai vaistinėse, niekas iš tų turgelių ir nepirktų. Bet kai vaistinėse ir su žiburiu nerasi, tai nelieka nieko kito, kaip tik rizikuoti ir pirkti turguose. Ne veltui sakoma-užsienyje vaistai gaminami tam, kad pirktu, Rusijoj tam, kad gydytų. Net patys gydytojai neoficialiai pripažįsta rusiškų vaistų pranašumą ir efektyvumą prieš importinius.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių