Quantcast

Trečiadienį Kaune ir rajone pleškėjo automobiliai

  • Teksto dydis:

Vakar Kaune ir rajone degė transporto priemonės. Laimė, gaisrų metu žmonės nenukentėjo.

Trečiadienio rytą, prieš pat 8 val., Garliavoje, Teleičių kaime esančioje Vasario 16-osios g. pradėjo rūkti automobilis „Renault Espace“ (2004 m.). Ugniagesiams gelbėtojams atvykus į nelaimės vietą paaiškėjo, kad gaisro židinys – po variklio dangčiu. 

Gaisro metu apdegė transporto priemonės laidai variklio skyriuje. Buvo atjungtas ir išimtas akumuliatorius. Kaip praneša ugniagesiai, gaisro priežastis – automobilio elektros instaliacijos gedimas.

Popietę arčiau miesto centro, Tunelio g., užsidegė kitas automobilis. Šį kartą būta ir atviros liepsnos. Automobilis "Citroen" virto tikru fakelu.

Kauno ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt sakė, kad apie 12.20 val. gautas pranešimas dėl liepsnojančio lengvojo automobilio "Citroen". Gaisras kilo variklio skyriuje.

Policija informavo, kad automobilio vairuotoja ir jos mažametė dukra gaisro metu nenukentėjo. Paaiškėjo, kad pirmieji į pagalbą atskubėjo pro šalį vykę policijos pareigūnai.

Panašiu metu Vakariniame aplinkkelyje liepsnojo vilkikas. Ugniagesiai praneša, kad degė vilkiko DAF puspriekabė „Kogel“. Gaisras buvo užgesintas iki tarnybų atvykimo, tačiau apdegė puspriekabės tentas ir ratas. Gaisro priežastis – transporto priemonės gedimas.


Šiame straipsnyje: degė automobiliaidegė transporto priemonėsgaisrasdegė vilkikasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

teksto autoriui -

teksto autoriui - portretas
kaip gali būti ŠŪSNIS automobilių ?! Ar tamsta žinai, kas yra šūsnis ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių