Quantcast

Tramdyti grasinusiojo gaisru skubėjo visos Kauno specialiosios tarnybos

  • Teksto dydis:

Šis pirmadienio rytas vieno Pašilės gatvės penkiaaukščio gyventojams buvo dvigubai sunkus. Vienas jo gyventojas, susikūręs kieme laužą, grasino sudeginti jame laikomus automobilius.

Apie tai Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie 9 val. ryto. Prašyta reaguoti, kaip galima skubiau, nes grasintojas turi degaus skysčio.

Į įvykio vietą pasiųsti ugniagesiai gelbėtojai ir policija. Šios pareigūnai, buvę arčiau įvykio vietos, negu Mituvos gatvėje įsikūrusi viena iš Kauno ugniagesių gelbėtojų komandų, atvyko anksčiau. Anot jų atstovės, subėgę gyventojai jau laužą gesino.

Netrukus sulaikytas ir sumaišties kaltininkas – tame pačiame penkiaaukštyje gyvenantis 50-metis. Šis jau ne kartą psichiatrijos ligoninėje gydytas asmuo perduotas greitosios medikams, kurie jį vėl nuvežė tos pačios srities specialistams.

Neįgalumą turinčio ligonio užmačioms spėta užbėgti už akių – jis nespėjo padaryti jokios žalos.

Policija tikslina įvykio aplinkybes, tačiau greičiausiai jokio ikiteisminio tyrimo dėl jo nepradės. „Tai – ne policijos, o medikų reikalas,“ – taip šią situaciją komentavo policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam Ot gerai būtų

tam Ot gerai būtų portretas
Matyt ir pats reikalingas rimtos psichiatrų priežiūros...

Ot gerai butu buve

Ot gerai butu buve portretas
jeigu butu nors vieną mašiną apipyles degiu skysčiu ir padeges, matyt jam jau taip atsibodo tie visi gremėzdai užgriozdinti kieme kad praeit negalima. Reikėjo jam ne laužą susikurt, o apipylt kelias mašinas benzinu ir uždegt, vistiek jis nepakaltinamas, jam nieko nebutu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių