Quantcast

Šventinę dieną Kaune į namus veržėsi plėšikai

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Kaune į namus veržėsi plėšikai. Vieno buto savininkė buvo sumušta, kita - butą nuomojusi ukrainietė - atsipirko išgąsčiu. Abi patyrė materialinių nuostolių.

Anot Policijos departamento pranešimo, apie 19.00 val. Kalniečių gatvėje į 31 metų moters butą, savininkei atidarius duris, įsiveržė du vyriškiai, kurie iš nenustatyto ginklo du kartus iššovė į viršų, sumušė šeimininkę bei pagrobė televizorių, mobiliojo ryšio telefoną, kompiuterį, striukę ir laikrodį. Nukentėjusioji dėl kūno sumušimo, suteikus medicininę pagalbą, gydoma ambulatoriškai. Materialinis nuostolis - 2 000 eurų.

17.30 val. I. Kanto g. į 22 metų Ukrainos pilietės nuomojamą butą, merginai atidarius duris, įsiveržė du asmenys, kurie, grasindami peiliu ir daiktu, panašiu į ginklą, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną bei 450 eurų. Materialinis nuostolis - 1 550 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BLIAAAAT

BLIAAAAT portretas
tą SNORO rašytoją Nachuj iš LIETUVOS... užpypino jau juodaj !!!

qq

qq portretas
Ar tą "SNORĄ" negalima nuginkluoti? Iš kur čia toks atsirado?

888

888 portretas
Kaip apsigynti nuo psychu - vagiu paprastam zmogui??? Kodel negaliu guret ginklo savigynai ir tokius saudyt Nacui... Tie gali su ginklais isiverzt, o zmovui kaip apsigynt.??? Gal policija patars??????
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių