Quantcast

Sumaniai slėptas heroinas nuteistųjų nepasiekė

  • Teksto dydis:

Kauno policija ir Pravieniškių pataisos namų pareigūnai išaiškino kaliniams narkotikus tiekusią moterį.

Įtariama, kad 45 metų moteris pataisos namuose kalinčių nuteistųjų prašymu organizavo heroino patekimą į įkalinimo įstaigą, pranešė Kauno apskrities policija.

Tyrimo metu nustatyta, jog narkotinės medžiagos itin sumaniai būdavo slepiamos įvairiuose rūbuose, knygose ir bendrininkų pagalba išsiunčiamos nuteistiesiems.

„Narkotines medžiagas stengiamasi slėpti įvairiausiais būdais. Bandant narkotikus perduoti nedideliais kiekiais, jie įsiuvami į rūbus, slepiami džemperių raišteliuose. Šiuo atveju buvo rasta narkotinės medžiagos, kuri buvo išlieta ir į žurnalo puslapius“, – pasakoja Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai.

Nurodytos siuntos nuteistųjų taip ir nepasiekdavo – pareigūnai jas sulaikydavo. Ikiteisminio tyrimo metu pareigūnai nustatė, jog kaunietė ne tik siuntė narkotines medžiagas nuteistiesiems, bet ir laisvėje parduodavo jas narkomanams. Du iš jų su įkalčiais sulaikė policijos pareigūnai.

Nustatyti keturi galimi moters nusikaltimai.

Dėl tokios pačios nusikalstamos veikos padarymo įtarimai pareikšti ir 38 metų vyrui. Įtariama, kad jis Kauno mieste prekiavo heroinu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių