Quantcast

Sumaištis Žemaičių gatvėje: nauja Asilo auka – jo sugyventinė?

Po specialiųjų tarnybų apgulties šiandien priešpiet iš vieno Žemaičių gatvės daugiabučio policijos su antrankiais išvestas skandalingasis Mindaugas Mažeika, pravarde Asilas. Kauno policija pradėjo jo atžvilgiu dar vieną ikiteisminį tyrimą – dėl šeimos nario sveikatos sutrikdymo.  

Pasigedo artimieji

Kaip jau rašyta, apie pusę vienuolikos ryto portalas sulaukė skaitytojų skambučių antplūdžio. „Kas atsitiko Žemaičių gatvėje? Prie vieno jos daugiabučio išsirikiavę keli policijos automobiliai. Šalia jų – ugniagesių gelbėtojų ir greitosios pagalbos medikų transportas“, – klausė skambinusieji.

Tikrinant šią informaciją, paaiškėjo, kad Kauno apskrities policija gavo Užusalių seniūnijoje registruotos 29-erių metų moters artimųjų pranešimą, kad jie negali susisiekti su dukra, kuri gali būti sumušta. Jos telefonas išjungtas.

Nurodytas ir vienas minėto Žemaičių gatvės namo butas, kur ji gali būti. Jį nuomojasi moters draugas.

Nuspręsta laužtis jėga

Policijos pareigūnai į šį pranešimą suragavo nedelsiant. Tačiau niekas jiems nurodyto buto durų neatidarė, dėl ko į pagalbą pasikviesti ne tik greitosios medikai, bet ir ugniagesiai gelbėtojai.

Pastarųjų prašyta apžiūrėti šį antrojo aukšto butą pro langus. Tačiau, pasiekę juos ištraukiamomis kopėčiomis, ugniagesiai gelbėtojai pranešė, kad langus dengia užtrauktos naktinės užuolaidos.

Tai konstatavus, policija surado buto savininką. Tačiau šiam atvykus, paaiškėjo, kad jis negali atrakinti buto durų savais raktais, nes jų spynoje iš vidaus įkištas raktas.

Šis faktas tapo žinia, kad bute tikrai yra žmonių, dėl ko nuspręsta bandyti į jį patekti išlaužiant langą arba duris.

Aptikta iškalbingų įkalčių

Prasidėjus buto šturmui, buto duris atidarė jo nuomininkas.

Netrukus su antrankiais iš šio buto buvo išvestas jau devynis kartus teistas 43-ejų M.Mažeika, pravarde Asilas, kaip jau rašyta, antradienį pagaliau davęs Kauno apygardos teisme parodymus dėl jam pareikšto kaltinimo nušovus su agurkiniais sietą savo draugą.

Policija išsivežė M.Mažeiką, įjungus garsinius savo automobilio signalus. 

Po to iš šio buto greitosios medikai išsivedė ir moterį sumuštu veidu. Policijos pareigūnai patvirtino, kad būtent jos ir ieškojo. Nukentėjusioji išvežta į gydymo įstaigą.

Ten, prieš patenkant į areštinę, buvo nuvežtas ir M.Mažeika. Pastarasis – patikrinti, ar nėra apsvaigęs nuo alkoholio ar narkotinių medžiagų. Kaip praneša policija, M.Mažeikos nuomotame bute rasta miltelių, panašių į narkotines medžiagas.

Vėl prašys suimti

„Pradėjome ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus savo šeimos nario sveikatos sutrikdymo. Įtariamasis sulaikytas 48 valandoms. Planuojame kreiptis į teismą dėl jo suėmimo šioje byloje“, – portalui sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas.

Policijos nuotr.

Už nusikaltimą, dėl kurio pradėtas ikiteisminis tyrimas, gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų. Tačiau, medikams apžiūrėjus nukentėjusiąją, galutinis kaltinimas M.Mažeikai gali keistis.

Šiandien bus prašoma jį suimti.

Kaip jau ne kartą rašyta, lig šiol M.Mažeikos skydu būdavo 2016-ųjų kovą diagnozuota onkologinė liga – ketvirtos stadijos kraujo vėžys, kaip ne kartą akcentavo jis pats. Tačiau, antradienį duodamas parodymus jau minėtoje draugo nužudymo byloje, M.Mažeika teigė, kad minėta liga šiuo metu – remisijoje. Tačiau neslėpė, kad vis tiek pasislėpęs dar parūko kanapių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

cia tas asilas is nakvines namu

cia tas asilas is nakvines namu portretas
..

Šančiokas

Šančiokas portretas
Mamas uždaro į ateštine, o čia teismo už nužudyma laukia namuose. Šlykšti šalis, su dvigubais standartais.

juska

juska portretas
tai kiek kainavo spec automobiliu iskvietimas prasu tam asiolui pateikti saskaita
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių