Quantcast

Vilijampolės sporto mokykloje grasino papjauti

  • Teksto dydis:

Antradienio vakare per septynmečių futbolininkų treniruotę Vilijampolėje esančioje sporto mokykloje "Tauras" grasinta papjauti šios mokyklos darbuotoją. Stadiono veją prižiūrintis darbininkas užsitraukė vieno sportavusio mažamečio tėvo bei, pirminiais duomenimis, jo draugo rūstybę, paprašęs jų nevaikščioti po aikštę. 

Apie incidentą, kurio liudytojais tapo ir kiti treniruotėje dalyvavę septynmečiai bei jų tėvai, policijai buvo pranešta maždaug 20.30 val.

29-erių bei 21-erių metų Įtariamieji, kurie, kaip paaiškėjo, jau teisti už plėšimus bei vagystes, buvo sulaikyti policijos patrulių jau už P.Vileišio tilto.

Pareigūnams sprukusieji iš nusikaltimo vietos džipu, į kurį buvo įsisodinę ir savo vaiką, jau nesipriešino. Nors prieš tai, remiantis įvykio liudytojais bei pačiu nukentėjusiuoju, pagal amžių tinkančiu jiems į tėvus, į pastarojo pastabą jie reagavo audringai – išvadino necenzūriniais žodžiais, vėliau vienas iš jų išsitraukė peilį, kuriuo grasino papjauti. Galiausiai smogė į veidą.

Prižiūrėtojui prireikė greitosios medikų pagalbos. "Per mūsų mokyklos gyvavimo istoriją, kuri siekia jau keliasdešimt metų, to dar nėra buvę", – portalui kauno.diena.lt teigė nukentėjusiojo bendradarbiai.

Sulaikius įtariamuosius nustatyta, kad jie abu – blaivūs. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti. Įtariamieji uždaryti į areštinę. 


Šiame straipsnyje: grasinimasnusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Brrr

Brrr portretas
Ir nepaleisti...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių