Quantcast

Slėpynes su policija žaidęs Asilas patyrė fiasko

  • Teksto dydis:

Vėlų sekmadienio vakarą Šilainiuose pagaliau sulaikytas Mindaugas Mažeika, dėl savo neprognozuojamo charakterio turintis Asilo pravardę, kurį Kauno apygardos teismas leido suimti dar ketvirtadienio popietę. Portalo kauno.diena.lt žiniomis, pusketvirtos paros slapstęsis M.Mažeika tiesiog buvo pergudrautas.

Automobilis, kuriuo jis važiavo, tačiau šį kartą – keleivio vietoje, buvo sustabdytas apie pusę vienuolikos vakaro Baltų prospekte.

Šioje operacijoje dalyvavusiems Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės Mobilaus būrio pareigūnams 42-ejų M.Mažeika net nesipriešino.

Praleidęs naktį Kauno policijos areštinėje, šiandien jis bus pervežtas į Kauno tardymo izoliatorių, kuriame lauks jau devinto savo biografijoje nuosprendžio kito Kauno gaujų nario Igorio Laškevičiaus nužudymo byloje, kurią nagrinėjantis teisėjas Gytis Večerskas ir patenkino kaltinimą joje palaikančio prokuroro prašymą pakeisti Apeliacinio teismo prieš pusantrų metų priimtą nutartį paleisti M.Mažeiką į laisvę už 20 tūkst. eurų užstatą. Tiesa, G.Večersko nutartį jį suimti M.Mažeika dar gali apskųsti tam pačiam Apeliaciniam teismui.

Ar po M.Mažeikos sulaikymo pradėti dar vieną ikiteisminį tyrimą – dėl padėjimo slapstytis dar sprendžiama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asilas sudmaisis arbuzai.

Asilas sudmaisis arbuzai. portretas
Vena petuxu gauja

...

... portretas
CHA, išties virtuoziškai: "Tiesa, G.Večersko nutartį jį suimti M.Mažeika dar gali apskųsti tam pačiam Apeliaciniam teismui" - ką jis ir BŪTŲ padaręs ir, TIKĖTINA, tą prašymą būtų 'materialiai' pagrindęs... kai jam buvo leista 'pabėgt', dabar sunku patikėt kad tas Apeliacinis teismas drįstų Večersko nutartį atšaukt.

Osvaldas

Osvaldas portretas
Anonimui prasti reikalai su lietuvių kalbos rašyba, o , greičiausiai, ir su minčių dėstymu.... oi oi Iš pradžių išmok rašyti, o po to komentuok... gėda
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių