Quantcast

Skandalingoji Erika priėjo liepto galą

Kauno policija nusprendė pradėti ikiteisminį tyrimą dėl itin įžūlaus buvusios dainininkės Erikos Lisauskienės, prieš keletą metų po trečios santuokos pakeitusios pavardę, bei jos draugo elgesio Istorinės Prezidentūros sodelyje. O tai reiškia, kad bus atnaujinta ir prieš pusmetį skandalingajai dainininkei nutraukta byla dėl smurto prieš sutuoktinį.

Tarp liudytojų – vaikai ir užsieniečiai

Kaip jau rašyta, nesibaigiančiais skandalais ir išsišokimais išgarsėjusi buvusi Erika Lisauskienė pirmadienį po pietų prie šiame sodelyje veikiančios fotografijų parodos apie Pirmosios Lietuvos Respublikos didžiuosius pasiekimus eksponatų užsiiminėjo seksu su, pirminiais duomenimis, benamiu.

Sodelis tuo metu buvo pilnas žmonių. Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo šio įvykio liudytojas – vienintelis pranešęs apie tai, kas vyksta policijai, sodelyje tuo metu buvo ir užsieniečių, ir vaikų, dalyvavusių ekskursijoje su tėvais. Žmonės reagavo į neblaivios porelės akibrokštą skirtingai: vieni apsimetė, kad nieko nemato, stengdamiesi patraukti į šoną ir savo vaikus, kiti piktinosi, tačiau nieko nedarė.

Ant gretimo suoliuko prisėdus vyrui su knyga, akiplėšos kurį laiką tvardėsi. Tačiau vyrui nuėjus, sidro bambalį, kuriame gėrimo jau buvo tik ant dugno, apsikabinusi moteriškoji išsišokėlių pusė ėmė reikalauti vyriškio: „Dar!“

Nustatytas sunkus girtumas

Anot minėto liudytojo, paskambinus į policiją, pareigūnai atvyko labai operatyviai. Tačiau, panašu, kad neblaivūs meilužiai nelabai suprato, kas jie tokie.

Nuvežus išsišokėlius į areštinę, abiem nustatytas sunkus girtumas. 52-ejų buvusiai E.Lisauskienei – 2,66 prom. alkoholio, jos 57-erių partneriui – 3,40 prom.

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.

Nors dėl šio viešosios tvarkos pažeidimo buvo galima pradėti ir administracinę teiseną, tą patį vakarą nuspręsta pradėti ikiteisminį tyrimą.

Anot pareigūnų, ne paskutinį vaidmenį suvaidino akibrokštui pasirinkta vieta. Nors, anot Centro policijos komisariato, kuris atlieka šį ikiteisminį tyrimą, viršininko Raimondo Abugelio, už tokius dalykus viešoje vietoje ikiteisminiai tyrimai būtų pradėti bet kuriuo atveju.

Šiandien išsiblaiviusiems sulaikytiesiems turi būti pareikšti įtarimai.

Bus atnaujinta ir ankstesnė byla

Įtariamiesiems pripažinus savo kaltę, bylą galima buvo perduoti teismui pagreitinto proceso tvarka. Tačiau paaiškėjo, kad tai neįmanoma, nes buvusi E.Lisauskienė šių metų vasarį smurtavo prieš savo sutuoktinį, dėl ko buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo jam sukėlimo, po mėnesio baigęsis susitaikymu, dėl ko ši byla buvo nutraukta.

Dabar pastaroji byla turėtų būti atnaujinta ir prijungta prie naujai pradėto ikiteisminio tyrimo. Tačiau šiandien arba rytoj ir buvusi E.Lisauskienė, ir naujasis jos partneris turėtų būti paleisti iš areštinės, nes, kaip jau ne kartą rašyta, kreiptis į teismą dėl įtariamųjų viešosios tvarkos pažeidimu, kuris priskiriamas nesunkiems nusikaltimams, nėra prasmės. Už jį gresia arba viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.

Ne pirmas kartas

Kaip jau rašyta, per jau keliolika metų trunkančią skandalistės karjerą buvusi E.Lisauskienė jau keliasdešimt kartų bausta už įvairius nusižengimus: viešosios tvarkos pažeidimą, pasirodymą viešoje vietoje išgėrus, nedidelį chuliganizmą, kelių eismo taisyklių pažeidimus. Miesto specialiosioms tarnyboms ne kartą yra tekę skubėti ir į Chemijos gatvės daugiaaukštį, kuriame ji ne kartą mušėsi su ten gyvenančia ne mažiau skandalinga savo motina.

Tačiau labiausiai ši jau šeštą dešimtį pradėjusi kaunietė išgarsėjo prieš devynerius metus surengtu šou Dainavos policijos komisariate, į kurį taip pat buvo atvežta neblaivi. Apie jos ten surengtą viešą striptizą prieš televizijos kameras ir seksualinį priekabiavimą prie pareigūnų tada kalbėjo visa Lietuva.

Prieš ketverius metus E.Lisauskienė sumušė greitosios pagalbos slaugos specialistę, vežusią ją iš Santakos policijos komisariato, kuriame ji buvo atsidūrusi po eilinio įstatymų pažeidimo, į Respublikinę ligoninę.

Kokia naujojo buvusios E.Lisauskienės partnerio biografija, pareigūnai kol kas patikslinti negalėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bendravusi

Bendravusi portretas
Ji tikrai neadekvati..nesuvokė ką daro blogai.....medikai nemato?keista...

ERIKA

ERIKA portretas
VYRUI NEBESTOVI ,NES DAUG RUKO....

Romas

Romas  portretas
kur matomas nusikaltimas
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių