Quantcast

Šilainiuose pavogtas kauniečio automobilis (ieškomi liudininkai)

  • Teksto dydis:

Kaunietis Aivaras Stanius kreipiasi į visuomenę ir prašo pagalbos.

Į redakciją kreipęsis A. Stanius pranešė, kad šią naktį dingo Šilainių daugiabučio kieme Baltijos g. 21 stovėjęs 2008 m. „Honda CRV“ automobilis. Nukentėjusysis pasakojo, kad naudotą automobilį įsigijo tik kovo 6 d., apdraudė Kasko draudimu. Vyras sakė, kad kol kas nespėjo atlikti jokių įrengimų, automobilyje buvo tik gamyklinė signalizacija, tačiau jis abejoja, ar patobulinimai būtų padėję išvengti vagystės.

Kauniečiui pasirodė keista, kad pavogė būtent jo automobilį, nes jo teigimu, tame pačiame kieme stovėjo ir prabangesnių, naujesnių automobilių. Vyras apie nusikaltimą pranešė policijai, o taip pat dingusio automobilio ieško pats su draugų pagalba. Automobilio valstybiniai numeriai: KGH154. 

A. Stanius prašo žinute pasidalinti, o kažką žinančių ar mačiusių žmonių pranešti tel. nr. +37065428459. Už informaciją vyras žada atsilyginti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ji

ji portretas
tegul ieško pas ta is kurio pirko gal raktus pasidarė pirkimo sutartyje nurodyti adresai juk

Juzas

Juzas portretas
Keista kad Kasko draudė be specialios signalizacijos, kiek teko susidurti jie taip niekada nedaro. O jeigu padarė tai pergyventi, kompensuos.

ttt

ttt portretas
pagal straipsnio pav. ivyko stebuklas,is kauniecio pavoge automobili,gerai ,kad neparase pirma karta vagysciu istorijoje,o jei rimtai,tai grynas prasukimas del draudimo ismokos,jei mentai paspaus debiliuka,atsiras pas jo draugeliu auto
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių