Quantcast

Sunkiai sužalota per pėsčiųjų perėją ėjusi skandalinga dainininkė

  • Teksto dydis:

Vėlyvą antradienio vakarą Šilainių mikrorajone partrenkta pėsčiųjų perėja ėjusi moteris.

Avarija įvyko prie Baltijos g. 11-ojo namo. Automobilis „VW Passat“ kliudė 50-metę moterį, kuri išvežta į ligoninę.

Policijos duomenimis, nelaimė įvyko apie 23.30 val. „VW Passat“ vairavo 26-erių metų vyras. 

Paaiškėjo, kad sužalotoji yra žinoma dainininkė Erika Škudzinskienė, buvusi Lisauskienė. Kauno klinikų atstovė Austė Aleksandravičiūtė-Šviažienė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad E.Škudzinskienė gydoma šioje ligoninėje, tačiau daugiau informacijos apie sveikatos būklę suteikti negalėjo. "Neturiu pacientės sutikimo", - komentavo ligoninės atstovė.

Žiniasklaidoje skelbiama, kad E. Škudzinskienės būklė yra sunki.

Moteris anksčiau garsėjo ne tik pasirodymais scenoje prie mikrofono, bet ir įvairiais skandalais, kuriuos lydėjo alkoholio šleifas.

Pernai ji ištekėjo už 25 metais jaunesnio Tomo Škudzinsko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jotautas

Jotautas portretas
Matyt, už skandalingumą ir įvažiavo į užpakalį... Ką partrenkti dar reikia apgalvoti. Jei eina girtas - viskas aišku. Vairuotojo pasiteisinimas jau yra. Pasitaiko nutrenkti ir kokį narkomaną, - anksčiau ar vėliau vis tiek toks kur nors tabore nukeips. Tačiau štai moterėlės, einančios iš bažnyčios ar kataliką paną Tomašeuskį - nevalia. Kiek dar tas panas šioje nuodėmingoje žemėje gali suspėti padaryti gerų darbų. Negalima nutrenkti užsisvajojusio jaunuolio, skubančio su rožių puokšte, bet žaliąjį žmogeliuką iš Marso, kuris šaudo kalašnikovu - net būtina nutildyti. Visur viską reikia pamatuoti.

o je

o je portretas
bausti! ir kuo griesciau masinuotus! pesciuju pereja _tai VETO! technikai masinoms kada BENGALIAI nustos traiskyti bejegius zmones [o veliai papirkineti "liudininkus"?] BAUSTI IR BAUSTI GRIEZTAI

net

net portretas
jei kažkas per perėją kad ir keturiom rėpliotų ar pilvu šliaužtu vistiek reik praleist, o ne lėkt kaip akis išdegus. Būna kad žmogus į šalis svirduliuoja dėl staiga pakylusio spaudimo, ypač jei jis šoktelna iki 180-200. Man taip dažnai būna.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių