Quantcast

Kaune griūvantis balkonas vos neužmušė žmogaus

Sukriošę balkonai toliau kelia grėsmę praeiviams. Ketvirtadienį Kauno senamiestyje nulūžus balkonui didelės nelaimės išvengta per atsitiktinumą.

Pastatas Šv. Gertrūdos g. 64 yra judrioje vietoje, čia daug pėsčiųjų. Name įsikūrusi vaistinė, šeimos klinika, grožio salonas.

"Įėjo klientė, uždarė duris, atsisėdo į kėdę ir kažkas garsiai nukrito. Nesupratome, kas. Galvojome, gal lentynos", – pasakojo salono darbuotoja.

Pakibęs antrame aukšte esančio buto balkonas užrėmė pirmame aukšte esančio šio salono duris, jas buvo galima tik vos vos praverti. Dėl pavojingos situacijos klientai buvo įleidžiami ir išleidžiami pro galines duris.

"Tinkas nuo to balkono buvo kritęs jau ne kartą", – pasakojo moteris. Anot jos, vienas šio namo balkonas jau buvo tvarkytas. 

"Išgirdau garsų dunktelėjimą. Atėję klientai pasakė, kas nutiko. Tas balkonas yra virš šaligatvio, kuriuo vaikšto daug žmonių. Pati pro ten kasdien einu į darbą", – pasakojo vaistinės darbuotoja.

Ugniagesiai, gavę pranešimą apie tai, kad nulūžęs balkonas vos laikosi ir gali nukristi, išskubėjo aptverti teritorijos. Pakibęs balkonas vėliau buvo nuimtas. Tačiau nežinia, kada ateis paskutinioji kuriam nors kitam senamiesčio balkonui, nes tokių, kurių būklė avarinė, šioje miesto vietoje apstu.

Portalas kauno.diena.lt rašė, kad balandžio pradžioje panašus incidentas įvyko Šakių gatvėje. Tąkart nuo namo nukrito dalis balkono, kita dalis liko kaboti. Laimei, žmonės nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kur Caras ?

kur Caras ? portretas
vis dar atsip-st išvykęs ? MIESTAS GRIŪVA.

Gyventoja

Gyventoja portretas
Kas naudojasi balkonu?Kodel netvarko? Pasamdyt firma ir remontuoti, tegu moka.... Pirmo auksto gyventojai moka uz lifto remonta, keitima ir nieks ju neklause ar vaziuoji i pirma auksta , ar nori ar nenori, ar turi lesu naujam.... Jei mes lifto neeksplotatoriai suplosime kitu saugumui ir gerovei po 1500e.ir dar + pvm. tai ir balkonus tegu remontuojasi savininkai!

...

... portretas
Kaži į ką dabar meras žiūri...
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių