Quantcast

Šeimos drama: sutuoktiniai mįslingai mirė kartu

Baigtas mįslingos sutuoktinių mirties Kauno rajono sodininkų bendrijoje aplinkybių tyrimas. Apsistota ties prielaida, kad vyrui pasijutus blogai žmona nutrūktgalviškai puolė jam į pagalbą.

Baigtas mįslingos sutuoktinių mirties Kauno rajono sodininkų bendrijoje aplinkybių tyrimas. Apsistota ties prielaida, kad vyrui pasijutus blogai žmona nutrūktgalviškai puolė jam į pagalbą. Nepavyko atsakyti tik į klausimą, kuris iš jų mirė anksčiau.

Sutuoktinių kūnai buvo aptikti jų sodo namelyje Arlaviškėse pernai naktį į lapkričio 22-ąją.

Velionių pasigedo kaimynas, prieš pusantros paros atvežęs juos į sodą. Kitą dieną jis turėjo parvežti sutuoktinius atgal į Kauną. Tačiau sutartu laiku šie telefonu neatsiliepė. O atvažiavus į sodą, jų namo durys buvo užrakintos.

Šiek tiek patrypčiojęs, kaimynas grįžo atgal į Kauną vienas. Tačiau, pasitaręs su kitu kaimynu, vakare vėl grįžo į sodą. Ir šį kartą buvo tas pats: namo durų niekas neatidarė, neatsiliepė ir telefonu, dėl to nuspręsta kreiptis į policiją.

Pareigūnai, savo ruožtu, pasikvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus. Šiems išlaužus iš vidaus užrakintas namo duris, atsivėrė kraupus vaizdas. Netoli lauko durų – ant laiptų, vedančių į antrąjį aukštą, žemyn galva gulėjo 54-erių šeimininkė.

60-metis jos vyras, taip pat – be gyvybės ženklų, aptiktas pirmajame aukšte – vonios patalpoje. Jis buvo įkritęs į pusvonią aukštyn kojomis. Ši buvo be vandens, nors šalia gulėjo velionio drabužiai.

Teisėsaugininkai tyrė įvairias šio mįslingo įvykio versijas, neatmesdami ir smurtinio išpuolio.

Tyrimas užsitęsė dėl užtrukusių ekspertizių. Ypač – dėl vyriškio mirties priežasties nustatymo. Kol galiausiai teismo medicinos ekspertai konstatavo, kad jį ištiko širdies smūgis.

Žmonos žūties aplinkybės buvo akivaizdesnės – ji patyrė mirtiną galvos traumą, anot ekspertų, būdingą griuvimui.

Manoma, kad blogai pasijutęs vyras bandė prisišaukti žmoną. O ši, beskubėdama, užsimušė nukritusi nuo laiptų. Tačiau ekspertai negalėjo atsakyti, ar sutuoktiniai mirė akimirksniu, ar nesuteikus jiems pagalbos.

Specialistų teigimu, mirtis juos ištiko 24-48 valandų laikotarpyje iki lavonų apžiūros. Teisėsaugininkų manymu – pirmąjį atvykimo į sodą vakarą.

Tačiau ekspertai konstatavo, kad nelaimėliai buvo vartoję alkoholio, o tai taip pat galėjo turėti įtakos įvykių sekai.

Nenustačius, kad sutuoktiniai tapo nusikaltimo aukomis, ikiteisminis tyrimas dėl jų mirties priežasties nutrauktas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
Nu mergaitė Garliavoje melavo, Kedys prisigėrė šnapso (net paspringo), Usas sugebėjo baloj nuskęsti su katurračiu. Super, teismai valdo

???

??? portretas
įkritęs į pusvon – ią?!!!

teisinė v

teisinė v portretas
Ko stebėtis, gyvename teisinėje valstybėje, o šiuo atveju tai reiškia tyrėjų teisę netirti jiems nepatogios bylos. Šlovė mūsų demokratijai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių