Quantcast

Šančių „Rimi“ kaunietė apsipylė kraujais: melione rado įsmeigtą „britvą“

Prasidedantį savaitgalį kaunietei apkartino, kaip ji pati teigia, šiurpus įvykis „Rimi“ prekybos centre: „Įsipjoviau melione buvusia „britva“! Iki šiol negaliu atsigauti po patirto šoko“, – drebančiu balsu pokalbį pradėjo moteris.

Portalui Lina (tikrasis vardas ir pavardė redakcijai žinomi) pasakojo, kad incidentas įvyko penktadienį apie 18 val. Juozapavičiaus pr. 11 esančiame prekybos centre.

„Apsipirkdama įsipjoviau pirštą skutimosi peiliuko ašmenimis, kurie styrojo meliono vaisiuje. Pastarasis buvo vaisių skyriuje prie kitų tos rūšies vaisių. Imdama vieną iš jų, kliudžiau ašmenis, kurie buvo kitame vaisiuje“, – pasakojo pašnekovė.

Kaip ji pati teigia, pradžioje nesuprato, kas tapo tekančio kraujo priežastimi. Pirma mintis  – šioje vietoje buvusi vaisių dėžė.

„Galvojau, kad kliudžiau dėžės kraštą, tačiau atidžiau pažiūrėjusi pamačiau ašmenis vaisiuje. Prasidėjo kraujavimas iš kairės rankos rodomojo piršto“, – įvykį prisimena moteris, kuri tuoj pat kreipėsi į parduotuvės administraciją.

Nieko nelaukdama Lina paprašė ir dezinfekcijos priemonių. 

„Darbuotojai pasiūlė iškviesti greitąją pagalbą, bet laukiant administracijos atstovo aš pati paskambinau bendruoju pagalbos telefonu. Buvau informuota, kad svarbiausia – dezinfekavimas ir skiepai nuo stabligės. Nusprendžiau savo automobiliu nuvykti į gydymo įstaigą, todėl greitosios atsisakiau. Darbuotoja minėtą melioną pasiėmė ir išsinešė į tarnybines patalpas“, – pasakojo Lina.

Paprašiau ištirti, ar neužsikrėčiau tokiu būdu specialiai platinamomis ligomis (ŽIV, hepatitu ir kitomis).

Moteris tikina, kad žaizda nebuvo labai didelė, ją nukentėjusioji dezinfekavo darbuotojų atneštomis priemonėmis. Tačiau labiau už viską baimę kėlė galimos pasekmės – kokios nors ligos užkratas.

Kamerų atsukti neleido

„Paprašiau prekybos centro atstovų atsakyti, iš kur atsirado šis peiliukas melione. Darbuotojos paklausiau, ar būtų galima atsukti vaizdo stebėjimo kameras, esančias parduotuvėje. Ji patikino, kad to padaryti negalinti be parduotuvės direktoriaus(-ės) leidimo. Tačiau kuomet moteris jam ar jai paskambino, leidimas taip pat nebuvo duotas“, – veiksmą „Rimi“ detaliai nupasakoja pašnekovė.

Tuomet ji nusprendė parašyti pretenziją, kad faktas apie nelaimę būtų patvirtintas. Tačiau darbuotoja dar bandė sakyti, kad pačio veiksmo nematė.

„Ji vėl susisiekė su vadovu(-e) ir leidimo negavo, jai buvo pasakyta, kad pasirašyti gali dėl to, kad priėmė raštą, bet nepatvirtinti, jog taip atsitiko. Savo kontaktus su pretenzija palikau prekybos centre, juos dar kartą išsiunčiau elektroniniu paštu. Labai tikiuosi, kad su manim bus susisiekta“, – sakė moteris ir pridėjo, kad iškart po to nuvyko į Kauno klinikinės ligoninės skubios pagalbos skyrių Gedimino gatvėje.

Gydymo įstaigoje įpjovimas buvo dezinfekuotas, aptvarstytas. Lina nedelsiant paskiepyta nuo stabligės.

„Paprašiau ištirti, ar neužsikrėčiau tokiu būdu specialiai platinamomis ligomis (ŽIV, hepatitu ir kitomis). Man buvo atsakyta, kad jos pasireiškia tik po laiko ir dabar tyrimai nieko nerodytų“, – apie baisesnį šio incidento scenarijų užsimena moteris, kurios teigimu, ši mintis neleido užmigti visą naktį.

Šeštadienį kaunietė visas aplinkybes nusiuntė e.policijos platforma ir tikisi, kad teisėsauga padės išsiaiškinti taip pasielgusius asmenis.

„Gal tai prekybos centro darbuotojas, gal vaikai, o gal psichiškai nestabilus asmuo.  Gal visa partija tokių vaisių pateko į parduotuvę?“, – klausimus vieną po kito žeria Lina.

Pašnekovė pirmadienį žada pakartotinai kreiptis į medikus ir atlikti visus reikalingus tyrimus. Pasak jos, dėl incidento iš parduotuvės atstovo jokių žinių kol kas nesulaukta.

„Džiaugiuosi, kad nepaėmiau į rankas to meliono su peiliuku, nes pasekmės galėjo būti dar liūdnesnės. Tikiuosi, kad bus išaiškintas kaltininkas ir daugiau tokie atvejai nepasikartos“, – viliasi Lina.

„Rimi“ apgailestauja

Sekmadienį portalui pavyko susisiekti su „Rimi“ viešųjų ryšių vadove Giedre Buivydiene. Moteris pripažino, kad apie minėtą incidentą jau žino.

„Apgailestaujame dėl to, kas įvyko. Ir mus pačius šokiravo šis radinys vaisiuje. Kol kas nežinome, kaip jis ten atsirado, bet dedame visas pastangas išsiaiškinti“, – sakė parduotuvės atstovė.

Paklausus, kokių veiksmų prekybos centras imasi, kad būtų nustatytas kaltininkas, G. Buivydienė patikino, jog apsaugos darbuotojai peržiūri parduotuvės vaizdo kamerų įrašus. Pagal juos bus stengiamasi atpažinti asmenis ir juos atitinkamai nubausti.

„Po incidento patikrinome visus prekybos centre esančius vaisius, daugiau panašių dalykų neradome. Su nukentėjusia moterimi susisieksime, atlyginsime visą patirtą žalą“, – sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

www

www portretas
Manau,kad tokia "dovanele" galejo palikti koks nors kerstingas pirkejas ir niekas nuo to neapsaugotas. Nors moteriai nuo to ne lengviau.

na

na portretas
daug kartų esu buvusi Šančių parduotuvėse, niekad nieko nepirkau, nes pati gyyvenu prie Girstupio - Girstutyje nuvažiuojam kiekvieną dieną, nes sena mama, bet stengiamės viską nusipirkti Girstutyje, nes čia viskas šviežia ir žymiai pigiau, jau nekalbant, kad turime puikų turgelį šviežias maistas geras aptarnavimas. Gal Šančiuose žmonės įpratę prie tokių kainų ir nemato, kad kituose raj. pigiau. Apsidairykit

Kielė

Kielė portretas
Antraštė kokia, žurnalistui norėtųsi į minkštają įspirt.. Vaisiai taigi importuoti, kas žino, kuriam etape tas skutimosi peiliukas įkištas, gal savo užaugimo šalyje..P.s. Nesu Rimi,ar kokios kitos parduotuvės darbuotoja.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių