Quantcast

Rytinis reidas Kaune: skubantys pažeidėjai pareigūnus apipylė pažadais

  • Teksto dydis:

Ankstyvą penktadienio rytą Kauno pareigūnai vykdė prevencinę priemonę. Per pusantros valandos užfiksuota net 12 vairuotojų padarytų pažeidimų.

Patikrinimo metu didžiausias dėmesys buvo skirtas nuo Parodos g. ar nuo K. Donelaičio g. į Vytauto pr. atvažiavusiems vairuotojams, kurie sukdavo į kairę pusę ties Laisvės alėja, nors tai daryti draudžia kelio ženklinimas.

Pažeidėjai buvo fiksuojami vaizdo stebėjimo kamera, o apie pastebėtus vairuotojus, darančius pažeidimą, informacija radijo ryšio priemonėmis buvo perduodama toliau stovėjusiems policijos pareigūnams. Daugelis sustabdytų vairuotojų pareigūnams teigė skubantys ir žadėjo, kad tokie pažeidimai nesikartos.

„Kelio ženklas ir ženklinimas įrengtas tam, kad nebūtų trukdomas transporto priemonių eismas. Taip pat vairuotojai, nesilaikantys kelių eismo taisyklių, sukelia realų pavojų kilti eismo įvykiui, kadangi sukdami į kairę jie kerta dvi priešpriešines eismo juostas. Kelyje privalome elgtis atsakingai, kadangi esame atsakingi ne tik už save, bet ir už kitus eismo dalyvius“, – teigia Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos vadas Ramūnas Kemzūra.

Sustabdytų automobilių vairuotojų laukia administracinio nusižengimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinio nusižengimo kodekso 417 str. 1d. Pareigūnai primena, kad už kelių eismo ženklų nesilaikymą, gresia bauda nuo 30 iki 90 eurų.

Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkas

pensininkas portretas
jooooo.......prie Hitlerio žydus ženklino - vertė nešioti šešiakampes žvaigždes, dabar suženklinkit pensininkus, jei ką, greičiau bus galima ir į aną pasaulį pasiūsti. Genocidas.

ko

ko portretas
noret is /runkelines/ valdininku/istatymu/ jei viskas daroma tik del ivaizdzio ir tai ne tai kas butina?.....

simas

simas portretas
Geriau sugalvokite, kaip zymeti girtuklius, kurie buvo sulaikyti neblaivus, ant masinos stiklų uzklijuoti užrašą" Atsargiai_vaziuoja girtuoklis" atsikniskite , nuo pensininkų, visi taip vaziuokite ir nebus. avariju !
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių