Quantcast

Nėščiąją užpuolę Rokų gyventojai išgirdo teismo verdiktą

Nėščią moterį ir jos indą vyrą užgaulioję Rokų gyventojai išgirdo teismo nuosprendį.

Kovo 12-osios vakarą Rokų gyvenvietėje esančiame prekybos centre „Maxima“ įvykęs incidentas 24 metų Paulių Elijošių ir 23 metų Luką Bukauską pasodino į teisiamųjų suolą.

Tą vakarą prekybos centre apsipirkinėjusi  kūdikio besilaukianti Rasa Singhdeswal buvo iškoneveikta ir išgirdo grasinimus, jog jos laukia nužudytos plungiškės Ievos Strazdauskaitės likimas.

Kai veiksmas persikėlė į prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelę, girtiems užgauliotojams užkliuvo lietuvės sutuoktinis 30-metis indas Sumitas Singhdeswalas. Jis sulaukė spyrių ir rasistinių užgauliojimų.

Indas nepasimetė ir išsitraukęs mobilųjį ėmė filmuoti besiskeryčiojančius užgauliotojus. Girti vyrukai net ėmė lupti automobilio, su kuriuo buvo atvykę į prekybos centrą, numerius. Tačiau policija neužtruko ir jau kitą dieną žiauriais grasinimais svaidęsi vyrai sėdėjo areštinėje.

Kauno apylinkės teismas abiem kaltinamiesiems skyrė vienodas vienerių metų laisvės apribojimo bausmes. Taip pat P.Elijošius ir L.Bukauskas turės nuo 22 iki 6 val. būti namuose ir per 12 mėn. 120 val. išdirbti sveikatos priežiūros ir rūpybos įstaigose, kuriose rūpinamasi neįgaliais, pasenusiais ar globos ir rūpesčio reikalaujančiais asmenimis.

Nukentėjusieji teismui nepateikė jokio civilinio ieškinio. Jie paaiškino, jog siekia, kad įžūlūs užgauliotojai būtų paauklėti.

Bylos duomenimis, P.Elijošius ir L.Bukauskas prekybos centre ,,Maxima”, stovėdami eilėje prie kasos, aplinkinių akivaizdoje tyčiojosi iš besilaukiančios moters, plūdo ją necenzūriniais žodžiais, grasino fiziškai susidoroti ir kitaip žemino nukentėjusiąją.

Vyrams nepatiko, kad moteris per ilgai užtruko susimokėti prie kasos.

Vaizdo medžiaga patvirtino kaltinamųjų šėliojimą automobilių stovėjimo aikštelėje. 

Matėsi kaip jie tyčiojosi iš nukentėjusiosios sutuoktinio. Būtent P.Elijošius nusimovė kelnes ir demonstravo Indijos piliečiui nuogą užpakalį.

Kaltinamieji jį iškoneveikė necenzūriniais žodžiais, vadino ,,babajumi”, ,,juodašikniu” ir t. t. Liepė jam dingti iš Lietuvos, grasino, kad iš automobilio išsitrauks ginklą. Naudojo prieš nukentėjusįjį fizinį smurtą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Kodel banditams leidziama dangstytis veidus ,gal ,kad kiti nukenteje neatpazintu ,kas galetu paneigti, kad teisejai is to ne turi naudos

Pasijuokimas

Pasijuokimas portretas
Liktinė bausmė-tai niekas.Jeigu asmuo nuteistas laisvės apribojimu,tai jis turi būti pastoviai tikrinams,kitaip jokios bausmės jis nepatiria.O mūsuose beveik niekas jų netikrina,todėl jie tos vadinamos bausmės nejaučia.Mūsų pareigūnai net vaikus užmušti leidžia,laikinai nuteistiems.Jau geriau jiems duotų mažiau,bet tą bausmę jie turi pajusti.

manjana

manjana portretas
iš ties keista: tokie šustrikai, o snukius slepia.reikėtų jiem paskirt bausmę--oraliniu būdu kiaulėm hemorojų gydyt, nors padori kiaulė tokių pyderų neprisileistų.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių