Quantcast

Iš restorano alkoholinių gėrimų už 9,4 tūkst eurų pavogęs ilgapirštis – nustatytas

  • Teksto dydis:

Kauno policija jau kuris laikas atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Neseniai prašę visuomenės pagalbos atpažįstant ieškomą asmenį, šiandien pareigūnai dėkoja visiems už pagalbą – įtariamasis nustatytas.

Daugiau nei prieš savaitę policija skelbė, kad Kaune, Vilniaus g. esančiame restorane, pastebėta, jog pavogti du alkoholinių gėrimų buteliai, kurių bendra vertė – 9400 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Pareigūnai prašė visuomenės pagalbos atpažįstant ieškomą asmenį.

Šiandien Kauno policija informuoja, kad asmuo, užfiksuotas vaizdo įraše, su visuomenės pagalba nustatytas. Tęsiamas tyrimas, kurį organizuoja ir kuriam vadovauja Kauno apygardos prokurorė Simona Naskauskaitė.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
panašu , kad korumpuotos Kauno apylinkės prokuratūros 3 - čiojo skyriaus prokurorės , kaip jau sistemingai įprasta šiame skyriuje , galimai ir nutrauks minėtą ikiteisminį tyrimą ...''nesant nusikaltimo sudėties '' ?...

jo.......

jo....... portretas
Už dvi bonkas alkoholio - trys metai belangės.... Geras :DDD

Algys

Algys portretas
Idomu kas ikainavo tuos butelius,kiek antkainio uzdeta,valstybes akcizu-butelis gal trecdali kainavo ,nei kas parasyta.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių