Quantcast

Raudondvaryje nuo kelio nuvažiavus autobusui sužeista 10 žmonių

  • Teksto dydis:

Pirmadienį prieš vidurdienį Kauno rajone esančiame Raudondvaryje nuo kelio nuvažiavus mikroautobusui sužeista 10 žmonių.

Pirmadienį prieš vidurdienį Kauno rajone esančiame Raudondvaryje nuo kelio nuvažiavus mikroautobusui sužeista 10 žmonių.

Kaip rašo lrytas.lt, nuo kelio nuvažiavo maršrutinis autobusas, vykęs iš Kauno į Jurbarką. Sužeistieji išvežti į Kauno klinikas.

„Mercedes Benz“ mikroautobusas nuo kelio nuvažiavo, kai vairuotojas posūkyje nesuvaldė transporto priemonės ir nuvažiavo tiesiai. Nuo kelio nulėkęs mikroautobusas šonais kliudė medį ir įstrigo pakelės griovyje.

Medikų pagalbos prireikė visiems avariją patyrusiu mikroautobusu vykusiems žmonėms – 9 keleiviams ir vairuotojui. Pasak policijos pareigūnų, žmonės labai rimtų sužalojimų nepatyrė.

Manoma, kad dėl avarijos kaltas vairuotojo aplaidumas. Pirminiais duomenimis, vairuotojas, Raudondvaryje paėmęs keleivius, pardavinėjo bilietus ir skaičiavo grąžą.

Policijos pareigūnai svarstė, jog eismo įvykis baigėsi palyginti laimingai – lėkdamas nuo kelio mikroautobusas laimingo atsitiktinumo dėka išvengė neatsitrenkė į medį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joo

joo portretas
kaltas tas kas sukure tokias taisykles.vairuojant pasaliniu darbu dirbti negalima netgi kalbetis su keleiviais.o dabar vairuoja perka parduoda graza atiduoda .tai taip ir gaunasi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių