Quantcast

Eismą prie „Megos“ stabdė ir avarijos, ir vairuotojų konfliktas

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune, netoli „Megos“, įvyko avarijos, dėl kurių toje kelio atkarpoje kilo milžiniškos spūstys.

Eismo įvykis Kaune, netoli prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“, įvyko apie 8 val. ryto. Portalo kauno.diena.lt skaitytojas informavo, kad šioje vietoje susidūrė du automobiliai. Pirminiais duomenimis, nelaimės metu žmonės nenukentėjo.

Dar viena avarija šioje vietoje įvyko apie 11.26 val. Kauno policijos atstovės Odetos Vaitkevičienės duomenimis, gautas pranešimas, kad kelyje Klaipėda-Kaunas-Vilnius, netoli pėsčiųjų tilto, esančio prie „Megos“, susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis. Po avarijos įvykio vietoje kilo konfliktas, kadangi vairuotojai nesutarė dėl kaltės. Situaciją išsiaiškinti padėjo atvykę pareigūnai.

Per šią avariją žmonės taip pat nenukentėjo, vairuotojai vietoje supildė eismo įvykio deklaracijas.

Itin judrioje kelio atkarpoje formavosi didelės spūstys. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
Vakar gryžau iš Vilniaus,apie 1530 val ,tai kamštis buvo jau nuo posūkio autostradoje į Petrašiūnus ,palemoną,iki Muravos įliaužiau pusvalandį,vėliau net nevažiavau ant Muravo viaduko kuris buvo užsikišes,o pasukau link Karmėlavos ,kur apsisukau ties LEZ.Įdomu,dėl ko buvo šis kamstis,gal kas žinot ?

kawenskas

kawenskas portretas
na bet toje situacijoje kaip ir viskas aisku, kaltas tas, kuris i kitos masinos gala ivaziavo. Nusifotkinti avarija ir jeigu abiems vairuotojams uztenka proto, pavaziuoti i kelkrasti ir ramiai viska uzsipildyti

to Geigaudui

to Geigaudui portretas
Pabandyk patraukti a/m galutinai neužpildęs deklaracijos. Kaltasis persigalvos ir tada įrodyk, kad tu ne "ryžas"
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių