Quantcast

Prie „Megos“ – keturių automobilių avarija

  • Teksto dydis:

 Po pietų judriame eismo mazge įvyko keturių automobilių avarija. Ties prekybos centru „Mega“ nusidriekė ilgos automobilių eilės.

Portalą kauno.diena.lt policijos pareigūnai informavo, jog prieš 13 val. ant prekybos centro „Mega“ viaduko, ties Jotvingių gatve, susidūrė keturi lengvieji automobiliai. Sužeistų žmonių nėra, tačiau pareigūnai visa dar aiškinasi įvykio aplinkybes,

Dėl šios priežasties eismo srautas vos juda. Vairuotojai perspėja, jei tik yra galimybė, rinktis kitus kelius, nes kitu atveju teks išbandyti kantrybę spūstyje.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad ties „Mega“ avarijos įvyksta nuolat. Pora jų buvo antradienį. Tuomet vairuotojai kamštyje stovėjo net kelias valandas. Miestiečiai įsitikinę, jog situacija pagerės tuomet, kai bus praplatintas A.Meškinio tiltas bei atkarpa nuo vadinamosios Muravos iki „Megos“. Dabar vienintelis būdas nestrigti spūstyse – atsargiai vairuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis vairuotojas

Kaunietis vairuotojas portretas
Dažnai tenka pro Megą važiuoti. Galiu pasakyti tik tiek, kad ne Mega ar eismo organizavimas problema, o didelis kiekis idiotų, nematančių kelio ženklų, nesugebančių važiuoti leistinu greičiu arba antra juosta apvažiuoti vos besivelkabčios fūros, t.t ir t.p.

Turtas -nelaimė

Turtas -nelaimė portretas
Paskaitykit VSD Bako pažymų 145 psl.ten įvardinti didžiausią įtaką valdžiai darantys milijonieriai verslininkai ir koncernai -1. Mockus,2.Rakauskas,3 Matijošaitis,4.Lubienė,.5.Icor,6.Numavičius.MG Boltic,Vičiūnai ,Senukai,Maximos ,Vičiūnai išgujo ir toliau guja smulkų versla iš meistų ,kaimų ir miestelių>Plungėje viską supirko Matijošaičio chebra -toliau seka Kaunas .

Tiesa tokia

Tiesa tokia portretas
Pagarba Lietuvos Prezidentei kad ji galimai įtakojo Snoro banko aferistus išguiti iš Lietuvos-būtų išplovę visą Lietuvą į ofšorus>pagarba Rusijos teisėsaugai ,kad ir Sanktpeterburge aferas darę Snoro savininkai buvo suiimti.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių