Quantcast

Prie „Megos“ – keturių automobilių avarija, nukentėjo moteris ir du vaikai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą eismą Kauno pakraštyje apsunkino avarija prie prekybos ir pramogų centro „Mega“. Per įvykį nukentėjo viena vairuotoja ir du vaikai.

Apie pusę aštuonių ryto A1 kelyje susidūrė keturi automobiliai: „Ford“, „Opel“, „Audi“ ir „Toyota“. Į ligoninę išvežta 45-erių metų moteris, vairavusi opelį, ir du vaikai.

20-metis, vairavęs automobilį „Ford“, 46-erių „Toyotos“ vairuotojas bei 22-ejų metų „Audi“ vairuotojas nenukentėjo. Pirminiais duomenimis, visi vairuotojai buvo blaivūs.

Dėl eismo įvykio nusidriekė didelės transporto eilės Vilniaus kryptimi.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
vaziuojant Neries krantine ir darant posuki i desine prie benzokoloneles,,Orlen,,Kaunas galima tik pirma eile sukti.O nesilaikanciu kelio zenklu daug.Uzlenda is antros eiles ir lenda i pirma gudruciai .mano,kad jie tik skuba.Taip kasdien yra ir tokie sudaro avarines situacijas.Policija pasidomekit ir bauskit.

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Mano manymu, kol Lietuvoje bus tokių, kurie galvos, kad yra svarbesni už kitus, tol neišvengsime tokių skaudžių avarijų. Juk tie kamščiai susidaro pagrinde dėl to, kad dalis gudruolių lenda be eilės. Suprask, kad jie labai skuba kažkur. Jūs kvaileliai stokite į eilės galą, o aš apsukruolis, lėksiu į priekį ir ten užlysiu. Kas keisčiausia, kad jiems visada tai pasiseka, nes atsiranda naivuolių, kurie juos užleidžia. Nekalbu apie kelio susiaurėjimą, kur privalu kiekvienam užleisti po vieną Bet ir tuo atveju, norintis kad jį užleistų, turi važiuoti iki susiaurėjusios dalies ir ten būti įleistas. O ne vienas per vidurį, kitas kažkiek toliau ir t.t. Šiaip tai tokiose vietose turėtų stovėti policija ir visus tokius išsišokėlius bausti be gailesčio.

BMW

BMW portretas
Šių dienų vadeliotojams tik pasenusias kumeles valdyti.Lekia-lyg akis išdegę. Kur tu nulėksi,asile? Gal nuvarysi greičiau, bet kam rizikuoti žmonių sveikata, savo ir svetimo kumele ir dar kalėjimu. Nesąmonė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių