Quantcast

Praėjusią parą per konfliktus peiliu sužaloti trys vyrai

Praėjusią parą Vilniuje, Mažeikiuose ir Kauno rajone per kilusius konfliktus peiliu buvo sužaloti trys vyrai.

Pagal Policijos departamento pranešimą, šeštadienio vakarą, 17.02 val., Vilniuje, Aukštaičių g., namuose, konflikto metu 40 metų moteris peiliu sužalojo 58-erių vyrą, kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į Vilniaus ligoninę. Neblaivi (nustatytas 1,57 promilės girtumas) moteris uždaryta į areštinę.

Tą pačią dieną, 22.25 val., į Kauno ligoninę iš Kauno rajono, Neveronių, namų pristatytas ir dėl durtinių žaizdų nugaroje ir krūtinėje paguldytas 31 metų vyras. Įtariamieji neblaivūs (nustatytas 0,65 promilės girtumas) 36-erių vyras, (nustatytas 1,41 promilės girtumas) 31 metų vyras ir (nustatytas 1,07 promilės girtumas) 52 metų vyras uždaryti į areštinę. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Naktį į sekmadienį, 1.48 val., į Mažeikių ligoninę dėl durtinės žaizdos dešiniajame petyje kreipėsi ir po medikų apžiūros gydomas ambulatoriškai 53 metų vyras, kuris paaiškino, kad tą pačią naktį, 1.15 val., Mažeikiuose, Žemaitijos gatvėje, taksi automobilyje jį peiliu sužalojo nepažįstami vaikinai. Įtariamieji neblaivūs (nustatytas 1,24 promilės girtumas) 22 metų jaunuolis ir (nustatytas 1,1 promilės girtumas) nepilnametis (g. 2003 m.) uždaryti į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių