Quantcast

Jonaviškis buvo nudurtas ir įmestas į šulinį karinio poligono teritorijoje

Kauno policija šiandien pranešė, kad Jonavos rajone dingęs Giedrius Valiūnas rastas negyvas. Vyras buvo nužudytas.

Nuo kovo pradžios kaip dingęs ieškotas Jonavos rajono gyventojas rastas nužudytas pirmadienio naktį.

„Buvo surinkti duomenys, kad ši asmuo yra nužudytas. Tokie duomenys gauti vakar (sekmadienį – red. past.) vėlai vakare. Tikrinant informaciją nustatyta, kad minėtas žmogus su dar trimis teistais Jonavos rajono gyventojais vartojo alkoholį, kilo konfliktas, dėl ko buvo panaudotas fizinis smurtas, jis nužudytas, o kūnas paslėptas“, – pirmadienį žurnalistams sakė Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Vitoldas Guliavičius.

Pasak prokuroro, kūnas paslėptas itin kruopščiai – įmestas į rezervuarą karinio poligono teritorijoje, buvusioje apleistoje raketų bazėje, esančioje Jonavos r. Vyro lavonas aptiktas su durtine žaizda pilvo srityje.

Apžiūrą apsunkino tai, kad nužudytas vyras buvo vandenyje, todėl buvo iškviesti ugniagesiai, pasitelkti narai.

Nužudymu įtariami trys asmenys. Antradienį bus sprendžiama dėl jų suėmimo. Tai trys Jonavos rajono gyventojai (gimę 1991 m., 1987 m. ir 1977 m.), kurie jau anksčiau teisti už įvairius nusikaltimus ir bausti administracine tvarka. Jie sulaikomi priešinosi policijos pareigūnams. Tai tie patys vyrai, kurie tvirtino atsisveikinę su G. Valiūnu ir jo daugiau nebematę.

Pasak V.Guliavičiaus, konfliktas tarp asmenų kilo dėl menkaverčių priežasčių. G. Valiūnas buvo nudurtas ir nuvežtas į apleistą vietovę.

„Visi sulaikyti įtariamieji praeityje teisti ne vieną kartą, daug kartų bausti už administracinius teisės pažeidimus. Tarpusavyje pažįstami. Vienas iš jų anksčiau teistas ir užsienyje“, – sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkas Gintautas Žukauskas.

Teistas buvo ir nužudytas asmuo. Jie daugiausia teisti už vagystes, plėšimus, viešosios tvarkos pažeidimus.

Anksčiau skelbta, kad 39-erių metų G. Valiūnas kovo 4 d. išėjo iš namų, esančių Jonavos rajono Gulbiniškių kaime, ir negrįžo. Vyras su savimi jokių asmens dokumentų neturėjo.

Dėl jo dingimo į policiją kovo 7 d. kreipėsi motina.

Įtariamiesiems nužudymu gresia laisvės atėmimas iki gyvos galvos.


Šiame straipsnyje: Giedrius Valiūnasnužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

pppppppppppp

pppppppppppp portretas
nemaniau, kad mūsų nepriklausomybės laikotarpiu taip subujos nusikalstamumas. Žmonės visai išprotėjo, pasidarė žiaurūs, kerštingi, nesugeba valdyti pykčio priepuolių. Šitiek daug baisybių pas mus anksčiau tikrai nebuvo. Turbūt reikia dėkoti pas mus karaliaujančiam juodajam kapitalizmui.

Vika

Vika portretas
Lietuvoje banditizmas...žudynės kiekvieną dieną nė už nieką,baisiau nebegali būti.

NA NA

NA   NA portretas
galima ir atvirkščiai pasakyti ,gal per stipriai kontroliuoja šį strateginį objektą ,______keistas triukšmas ,_____ susiginčijo dėl bonkos ,o paskui prigėrę nešą nudurtą lavoną slepti į karinę teritoriją ,blaiviai stiprūs vyrai ,,,sėkmės, kažko padažnėjo slėpynių žaidimai ,,,,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių