Quantcast

Policija sulaikė amfetamino platinimu įtariamą kaunietį (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Kauno policija sulaikė asmenį, įtariamą platinusį narkotines medžiagas, prisidengiant neva vykdoma lauko kubilų gamyba.

Kaip penktadienį pranešė Kauno apskrities policija, ikiteisminis tyrimas dėl galimos prekybos narkotikais pradėtas šių metų vasarį. Atlikę slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus, pareigūnai nustatė įtariamąjį, platinusį narkotines medžiagas, ir Dainavos mikrorajone esantį garažą, kuriame priedangos tikslais neva buvo vykdoma lauko kubilų gamyba.

Pasak policijos, įtariamas narkotinių medžiagų platintojas laikėsi visų atsargumo priemonių: garaže buvo įrengtos vaizdo stebėjimo kameros, per kurias buvo stebimos lauko prieigos bei atvykstantys narkotinių medžiagų pirkėjai.

Atlikus kratą garaže aptikta narkotinės medžiagos amfetamino, svarstyklės, vienkartiniai maišelius ir grynieji pinigai. Taip pat rastas daiktas panašus į ginklą ir du arbaletai.

Atlikus rastų narkotinių medžiagų tyrimą, nustatyta, jog tai itin grynas amfetaminas be papildomų priemaišų, kuri retai aptinkamas pas narkotinių medžiagų platintojus.

Pareigūnai sulaikė 42-ejų metų įtariamąjį, jam gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Arbaletai manau naudojami permetimui į zonas narkotikams. Matomai iš ten ir atėjo informacija, kitaip Darius Žukauskas būtų užglaistęs, o pranešusius uždaręs į durnyną. Nebuvo vargšui kur dingti, o gal nemokėjo duoklės"

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
KOKIE AŠTUONI METAI.PASIDALINS PELNU SU TEISĖSAUGA IR KELI METAI BAUSME LIKTINAI.JUK JAM REIKĖJO TŲ MILTUKŲ VALGIUI SKANINTI,ARBATAI GERINTI,NA IR SU TEISĖSAUGA DALINTIS.NORMALIOJE VALSTYBĖJE MIRTIES BAUSMĖ AR IKI GYVOS GALVOS,O LIETUVOJE,KAS DAUGIAU PAKIŠ.

patyręs

patyręs portretas
iki gyvos galvos ir jokių diskusijų
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių