Quantcast

Po skandalingųjų meilužių apklausos planuojama prašyti psichiatrų pagalbos

  • Teksto dydis:

Ikiteisminį tyrimą dėl šokiruojančio incidento Istorinės Prezidentūros sodelyje pradėję Kauno teisėsaugininkai neatmeta galimybės kreiptis pagalbos į psichiatrus, kad šie įvertintų jame dalyvavusios buvusios dainininkės Erikos Lisauskienės sveikatos būklę.

Apie tai galvojama, ne tik dėl šios nesibaigiančiais skandalais išgarsėjusios 52-ejų metų kaunietės parodymų, išsiblaivius policijos areštinėje, bet ir prisiminus 2016-ųjų spalio eismo įvykį Baltijos gatvės pėsčiųjų perėjoje, kai ji, partrenkta automobilio, be kitų sužalojimų patyrė ir sunkią galvos traumą.

Apklausta pareigūnų dėl nemažą atgarsį sukėlusio savo elgesio Istorinės Prezidentūros sodelyje buvusi E.Lisauskienė, kaip ir penkeriais metais vyresnis jos partneris, teigė nelabai pamenantys už ką atsidūrė už grotų. Esą dėl girtumo.

Kaip jau rašyta, pristačius juos į areštinę, abiem buvo nustatytas sunkus girtumas. Skandalais išgarsėjusiai dainininkei – 2,66 prom. alkoholio, jos partneriui – 3,40 prom.

Teisėsaugininkai patvirtino pirminė informaciją, kad pastarasis neturi pastovios gyvenamosios vietos. Be to, ir šis benamis, kaip ir jo seksualinių žaidimų viešoje vietoje partnerė, yra ne kartą baustas už administracinius nusižengimus. Kaip jau rašyta, ši skandalinga porelė pirmadienį po pietų Istorinės Prezidentūros sodelyje veikiančios fotografijų parodos apie Pirmosios Lietuvos Respublikos didžiuosius pasiekimus fone užsiiminėjo oraliniu seksu. Ir tai matė nemažai žmonių, tarp jų – ir vaikai bei turistai iš užsienio.

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.

Dėl šio akibrokšto pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo, nors buvo galima ir administracinė teisena. Tokį sprendimą lėmė neeilinė vieta, kurioje ištvirkauta.

 

 

Vakar pareiškus sulaikytiesiems įtarimus, abu baigiantis darbo dienai buvo paleisti, skiriant švelnesnę už suėmimą kardomąją priemonę – periodinę registraciją policijoje.

Bandymas perduoti šią bylą teismui pagreitinto proceso tvarka sužlugo, paaiškėjus, kad kovą skandalingoji dainininkė jau pasinaudojo įstatymų išlyga – tada buvo nutrauktas jos atžvilgiu prieš mėnesį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš sutuoktinį. Jiedu tada susitaikė. Dabar ši byla bus atnaujinta ir prijungta prie naujai pradėto ikiteisminio tyrimo.

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.

Už viešosios tvarkos pažeidimą gresia arba viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Per jau keliolika metų trunkančią skandalistės karjerą buvusi E.Lisauskienė jau keliasdešimt kartų bausta už įvairius nusižengimus: viešosios tvarkos pažeidimą, pasirodymą viešoje vietoje išgėrus, nedidelį chuliganizmą, kelių eismo taisyklių pažeidimus. Miesto specialiosioms tarnyboms ne kartą yra tekę skubėti ir į Chemijos gatvės daugiaaukštį, kuriame ji ne kartą mušėsi su ten gyvenančia ne mažiau skandalinga savo motina.

Tačiau labiausiai buvusi dainininkė išgarsėjo prieš devynerius metus Dainavos policijos komisariate surengtu striptizu prieš televizijos kameras ir seksualiniu priekabiavimu prie pareigūnų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fu

Fu portretas
Jo.vargeta po 10eu bibius ciulpia.xxx uzsiregistravusi piene3, 43

Kaunietis

Kaunietis portretas
Policija,padėkite jūs jai, būkite neabejingi ,perduokite jūs ją priverstiniam gydymui nuo alchogolizmo.Gal padės,gal padėsite žmogui atsitiesti .Juk reikia ką nors daryti.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Visi kurie ieško iškreipto sekso yra jau nesveiki.Buvo gabi , gražiai dainavo ir alchogolio dėka virto niekuo,bomžų mergužėle.Įdomu ,kokių lygų nešiotoja dar yra.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių