Quantcast

Po „Kauno dienos“ publikacijos sulaukė teisingumo: BMW vairuotojui – bauda

  • Teksto dydis:

Praėjusių metų spalį Šilainiuose įvyko nemažo atgarsio susilaukęs incidentas – susierzinęs BMW vairuotojas savo įtūžį išliejo ant šalia stovinčio kito automobilio. Šiandien pastarojo šeimininkas dėkoja „Kauno dienai“, kadangi tik paviešinus informaciją sulaukta teisingumo.

„Noriu padėkoti, kad paviešinote informaciją apie nemandagų BMW automobilio vairuotojo elgesį automobilio stovėjimo aikštelėje Kuršių gatvėje. Tik po jūsų publikacijos buvo atnaujintas įvykio tyrimas“, – redakcijai sakė kaunietis.

Vyras pasakoja, kad po šio nemalonaus įvykio, kuomet aikštelėje jo automobilį „Audi“ apspardė BMW vairuotojas, jis tuoj pat kreipėsi į Kauno apsk. VPK Kauno miesto Santakos komisariatą. Čia buvo pradėtas tyrimas, tačiau praėjus kelioms savaitėms nuo incidento, spalio 16 dieną, Veiklos skyriaus vyriausio tyrėjo Remigijaus Janušausko nutarimu jis buvo nutrauktas.

Noriu padėkoti, kad paviešinote informaciją apie nemandagų BMW automobilio vairuotojo elgesį. Tik po jūsų publikacijos buvo atnaujintas įvykio tyrimas.

„Pasirodžius informacijai jūsų portale gavau kvietimą iš Kauno m. Centro komisariato, kad atvykčiau pasikalbėti. Čia sužinojau, kad tyrimas atnaujinamas, kadangi žurnalistai pateikė naujų faktų dėl pirminio įvykio“, – sakė vyras.

Pasak kauniečio, BMW vairuotojas buvo įpareigotas per 40 kalendorinių dienų atlyginti patirtus nuostolius bei sumokėti dvi administracines baudas po 50 eurų.

Portalas primena, kad 2017 spalio 3 dieną pilietiškas kaunietis užfiksavo, kaip prie tamsios spalvos BMW prieina jo vairuotojas ir moteris. Pastarieji netrunka pastebėti, kad kitas vairuotojas šalimais pastatė  „Audi“.  Šis automobilis tapo kliūtimi, nes BMW vairuotojo pusės durelių pasiekti nebuvo įmanoma. Susierzinęs vyras pradėjo spardyti šalimais esantį šviesios spalvos automobilį.

Kai įpykusį vairuotoją buvo bandoma pakalbinti, šis dar labiau įsiuto ir paleido įžeidžiančių žodžių tiradą. Užkalbinęs žmogus buvo išvadintas žąsinu, gaidžiu, netradicinės orientacijos atstovu. „Aš tave pasigausiu, pamatysi, p*** tau bus“, – plūdosi BMW vairuotojas.

Viešojoje erdvėje atsiradusį įrašą kaipmat pradėjo komentuoti žmonės. „Tikrų tikriausias ubagas. Bet kur žiūri policija?“ – rašė vienas internautas.

Kiti siūlė nedrausmingam vairuotojui atkreipti dėmesį į nubraižytas kelio ženklinimo linijas, sulaužyti jam kitą koją.  „Dažnai pasitaiko, kai prabangiomis mašinomis važinėjantys ne tik automobilį stato kaip nori, kad ir per dvi vietas, bet ir kelyje pažeidžia taisykles,“ – gyvenimiška patirtimi dalijosi dar vienas komentatorius.

Tuomet portalui pavyko pakalbinti žmogų, kuris dirba šalia aikštelės esančiame pastate. Kaunietis užsiminė, kad tokios situacijos čia pasitaiko dažnai.

„Ši aikštelė tapo daugelio mašinų saugojimo vieta. Kas nori, tas stato. Ir stato bet kaip. Ryte atvažiavę darbuotojai turi ieškoti vietos, kur palikti automobilį“ – pasakojo jis. 


Šiame straipsnyje: ŠilainiaiBMWįžūlus vairuotojasautomobilio spardymasįtūžęs vairuotojasKauno dienos publikacijadėkoja skaitytojasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

oho

oho portretas
noreciau per to bmw sonus su vinim praeiti.

BX

BX portretas
O tai tas bmvistas atsake uz bazara - sugavo ta '' pyde ra '' , padare py zdec ? Manau , kad ne . Tada vadinasi jis ne baxuras o gaidys , nuopisa .

mažiausiai

mažiausiai portretas
teisybės teisėsaugoj.... Tik kada ant taburetės pakiša smeigtuka tada kažkiek subine pakelia...
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių