Quantcast

Po avarijos Savanorių prospekte vairuotoją ištiko šokas

  • Teksto dydis:

Rytas Kaune prasidėjo avarijomis, tačiau ir popietė nepraėjo be jų. Judriame Savanorių prospekte susidūrus trims automobiliams didelį išgąstį patyrė viena vairuotoja.

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie eismo nelaimę Savanorių prospekte gautas 12.23 val. Čia susidūrė trys lengvieji automobiliai – „Opel“, „Volkswagen Beetle“ ir „Ford“ markių.

Kaip teigia pareigūnai, eismo įvykis – techninis, per jį žmonės nesužaloti, o vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Tačiau vietoje buvę avarijos liudininkai socialiniame tinklalapyje „Facebook“ pasidalijo informacija apie tai, kad „Volkswagen Beetle“ vairuotoja patyrė nemenką išgąstį.

„Visi sveiki, sąmoningi, tik šoke mergina iš „Vabaliuko““, – teigė Monika.

Eismo įvykis kuriam laikui šiek tiek apsunkino eismą kitiems vairuotojams.

Portalas primena, kad ryte Vakariniame aplinkkelyje spūstys buvo susidarę dėl apvirtusio mikroautobuso.


Šiame straipsnyje: išgąstiseismo nelaimėavarija LTeismo nelaimė Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Vienas pamenu pažįstamas korėjietis, studijavęs Kaune pastebėjo kad labai daug avarijų pas mus. Pas juos sostinėje Seule sakė per savaitę jei įvyksta kelios avarijos, tai jau daug, o ten 10 milijonų gyventojų. Pritariu minčiai kad pilna žioplių.Todėl ir nėra noro vairuoti,nes nežinia kada koks durnius atsitrenks...Išlaiko belekaip teises ir vaidina kažką. Liūdna. Jei būtų niormalus viešasis transportas, tiek mašinų nebūtų. Šeima po 2-3 automobilius turi ir čia iš blogo gyvenimo:(((

na ši vieta avaringa

na ši vieta avaringa portretas
aš irgi žiemą įslydau į vieną. žmonės vis bando įšokt į trečią juostą iš šalutinio kelio ir vis gauna į šoną. belieka tik uždrausti sukti į maximą šitoje vietoje...

as

as portretas
Jau kaip vaziuoja piemenis ir kai kurie suauge tai baisu.Kur tik paskaitysi tai ten tik apie autoivyki.Atrodo saule,sviecia.sausas kelias bet kaip isvaziuotis is paslines gatves i pagrindine neisitikinus saugumu.Ziopliu pilna.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių