Quantcast

Po avarijos Fredoje: dideliu greičių lėkęs taksistas automobilio net nestabdė

  • Teksto dydis:

Saulėtą pirmadienio popietę Kaune, Fredoje įvyko eismo nelaimė. Po jos su portalu bendravęs vienas avarijos dalyvis atviravo: viskas galėjo baigtis tragiškai.

Dviejų lengvųjų automobilių avarija Vinčų gatvėje įvyko apie 13 val. Šioje vietoje susidūrė 28-erių metų kauniečio vairuojama „Škoda“ ir tokios pat amžiaus „etranpsort“ taksi logotipais paženklinta „Renault“.

Smūgio būta stipraus: „Škoda“ automobilio šonas visiškai sumaitotas, kaip ir „Renault“ priekis. Laimė, dėl išsiskleidusių oro pagalvių vairuotojams pavyko išvengti sužalojimų.

Jei nebūčiau spėjęs pasukti vairo, būtume susidūrę kaktomuša. Tada pasekmės greičiausiai būtų daug liūdnesnės.

Su portalu bendravęs „Škoda“ vairuotojas Andrius pasakoja, kad jis važiavo pagrindine Vinčų gatve, kai tuo tarpu taksi automobilio vairuotojas dideliu greičiu lėkė iš šalutinio kelio ir net nesustabdęs rėžėsi į jo automobilio šoną.

„Jei nebūčiau spėjęs pasukti vairo, būtume susidūrę kaktomuša. Tada pasekmės greičiausiai būtų daug liūdnesnės“, – tikru laimės kūdikiu jaučiasi kaunietis. 

Andriaus teigimu, iš smūgio buvo aišku, kad „Renault“ viršijo leistiną greitį.

„Po nelaimės taksi vairuotojas buvo visiškai pasimetęs, bandėme kalbėtis, tačiau teko kviesti pareigūnus, kad galėtume tinkamai išsiaiškinti aplinkybes ir užsipildyti deklaraciją“, – toliau pasakoja avarijos dalyvis.

Kad ekipažas vyko į nelaimės vietą portalui patvirtino ir Kauno policijos atstovai. Jų teigimu, pareigūnai vairuotojams padėjo užpildyti eismo įvykio deklaraciją.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėFredaavarija LTavarija Kaunetaksi automobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

och

och portretas
gerai issilaikes reno....

vygutis

vygutis portretas
o kodėl taksistams draudimas dvigubas nors kada ne kada į avarijas papuola ir tai daugiausia vilniuj nes ten tikri lietuviai tik nelietuviškom pavardėm dirba,pavežėjams kažkodėl tai viskas pox...

liudas

liudas portretas
kada tas bardakas su pavežėjais baigsis
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių