Quantcast

Penktadienis Kaune prasidėjo avarijomis, yra nukentėjusiųjų

  • Teksto dydis:

Saulėtas penktadienio rytas Kaune prasidėjo avarijomis. Vienos jų metu nukentėjo žmogus.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalą kauno.diena.lt  informavo, kad pranešimas apie avariją Garažų g. ir Taikos pr. sankryžoje gautas 8.36 val. Čia susidūrė du lengvieji automobiliai –  32-ejų metų vyro vairuojamas „Peugeot“ ir 58-erių metų vyro vairuojamas „Opel“. Abu jie gerokai sumaitoti.

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovės teigimu, į nelaimės vietą teko vykti dėl nukentėjusio 35-erių metų „Peugeot“ keleivio.  Po pirminės apžiūros vietoje nuspręstą jį vežti į gydymo įstaigą. Medikų duomenimis, vyro sužalojimai nėra sunkūs.

Policija tikina, kad abu vairuotojai blaivūs.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Šiek tiek anksčiau, apie 8 val. ryto kauniečiai fiksavo dar vieną avariją. Pastaroji įvyko Neries krantinės ir Sąjungos aikštės sankirtoje. Čia taip pat susidūrė du lengvieji automobiliai. Smūgis nebuvo stiprus, apsieita ir be medikų pagalbos, tačiau šioje vietoje rytinio piko metu buvo susiformavę nemenkos spūstys.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija Kauneavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA  portretas
na Kaunadienį ,kada paskelbsi ,avarijos kaltininkės pavardę juk slepiat visi susitarę ,_______ , žemuosiuose Šančiuose perėjoje , užmušė 16 metų vaikinuką ,mėlyna mašinytė ,mėlyna suknytė , pabijojo susitepti rankas ,galima padėti ,______mėlyna mašinytė ,mėlyna suknytė ,dviejų vaikučių mama ,dirba Kauno savivaldybėje ,,,kažkada, Būrėja , Vaiva Budraitytė, pasakė ,"kad apie rugpjūti,Kauno meras Matijošaitis, nukentės per artimus savo aplinkos žmonės ,gal ne be reikalo šią tragišką avariją buvo bandomą režisuoti ir slėpti ,buvo pajungta savo policija ir ttt, užčiaupta visa žiniasklaida ,niekas nedrįso viešinti ledinės žudikės duomenų ,kuri rūpinosi ,kaip išsukti uodegą ,,,,dabar aišku ,už nužudyto vaiko slepiasi ,politikai ,,,,sėkmės ,o būrėjai kartais atspėja ,,,,

Donce

Donce portretas
Neskiria sviesoforo signalu i desine ir tiesiai

cirkai

cirkai portretas
matosi-yra šviesoforas.Tai į ką žiopso vairuotojas?į mobilų?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių