Quantcast

Pareigūnai tikrino, ar vairuotojai neragavo alkoholio

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę, nuo spalio 16 d. iki spalio 22 d., Kauno pareigūnai tikrino vairuotojų greitį. Iš viso užfiksuoti 303 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejai: 52 vairuotojai viršijo greitį nuo 10 iki 20 km/val., 189 – nuo 20 iki 30 km/val., 44 – nuo 30 iki 40 km/val., 9 – nuo 40 iki 50 km/val., 9 – daugiau nei 50 km/val.

Spalio 21 d. apie 8.45 val. Jonavos r., kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis 20 km, 25 metų vyras automobiliu „VW Passat“ važiavo 150 km/ greičiu, kuomet maksimalus leistinas greitis šiame kelyje yra 90 km/h.

Taip pat tikrintas ir transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Iš viso išaiškintas 1 neblaivus automobilio vairuotojas, kuriam nustatytas lengvas girtumo laipsnis bei 3 dviračių vairuotojai, kurie taip pat buvo vartoję alkoholio.

Vėlyvą šeštadienio vakarą būrys Kauno pareigūnų stabdė transporto priemonių vairuotojus. Tą vakarą ne tik Kaune, bet ir Kauno, Jonavos bei Kėdainių rajonuose aktyviai tikrinta, ar visi vairuotojai sėdo už automobilio vairo neragavę alkoholio. Vykdytos priemonės metu nustatytas tik vienas alkoholio vartojęs (0,30 prom.), bet nustatytos normos neviršijęs, vairuotojas.

„Vykdydami įvairias policines priemones siekiame, kad vairuotojai taptų sąmoningesni. Kelyje mes visi tampame atsakingi ne tik už savo, bet ir už kitų eismo dalyvių gyvybę bei sveikatą“, - teigia Kelių patrulių kuopos vadas Ramūnas Kemzūra.

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo 24 pėsčiųjų eismo dalyvių padarytus Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Užfiksuoti 3 pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimai. Taip pat pareigūnai nustatė 3 asmenis, vairavusius transporto priemones, tačiau neturinčius teisės to daryti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
O tai eismo saugumą lemia tik neblaivumas ir greitis? Tai kam tiek daug tų eismo taisyklių? Tai viskas į ką reiškia kreipti dėmesį?Na ir lygis... Man patiko akcija posūkių rodymas - verkditas : rodo beveik visi... Bet ar rodo kada reikia, nei vieno žodžio... Betgi pamirksėjo...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių