Quantcast

Pakaunėje siaučia vagys: lupa automobilius, braunasi į namus ir sodybas

  • Teksto dydis:

Kauno policijos paros įvykių suvestinėje aprašomi trys vagysčių atvejai. Panašu, kad Kauno rajone pradėjo siausti vagys.

Kaip praneša pareigūnai, kas vakar apie 7 val. Seniavos kaime esančioje Samanų g. iš automobilio BMW pavogta vairo oro pagalvė, spidometras, multimedija, bėgių perjungimo svirtis ir klimato valdymo blokas. Padaryta 2000 eurų žala.

Paros įvykių suvestinėje rašoma, kad laikotarpiu nuo rugpjūčio 6 d. 20 val. iki rugpjūčio 7 d. 7.20 val. iš Giraitėje esančio namo pavogti įvairūs elektros įrankiai: perforatorius, suktukas, kampinis šlifuoklis, vandens siurblys. Padaryta 1600 eurų žala.

Laikotarpiu nuo rugpjūčio 5 d. 18 val. iki rugpjūčio 7 d. 14.30 val. Samylų kaime pastebėta, jog iš sodybos dingo įvairūs elektriniai darbo prietaisai. Padaryta 920 eurų žala.

Dėl šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kažkas

Kažkas portretas
Grįžo emigrantai atostgauti

L

L portretas
JAV su ginklu gini savo turtą, nereikia ubagams vagims aiškinti, kas yra nuosavybė, nušauni ir baigta. Dar pridėčiau, kad sušluoji kaip šiukšlę ir į konteinerį išmeti.

L

L portretas
Mėgaučiausi žiūrėdamas, kai tiems ubagams vagims kirviu pirštus nukapoja :) labai trūksta griežtų įstatymų. Reikia suprasti, kad vagis yra visuomenės šiukšlė, kuriam net elementariausios žmogaus teisės neturėtų priklausyti. Tai tiesiog daiktas, kaip tarakonas, kuris daro rūpesčius ir reikia jį sutraiškyti.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių