Quantcast

Nuo giminaičius skriaudusios dzūkės kliuvo ir Kauno patruliams

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakare Kauno policijos patruliams teko susigrumti su neblaivia dzūke. Pagalbos šaukėsi butą M.Romerio gatvėje nuomojantys jos giminaičiai, niekaip negalėję atsikratyti šia agresyvia savo viešnia.

Pranešimas apie tai, kad neblaivi mergina neišeina gražiuoju iš svetimo buto, buvo gautas apie devintą vakaro. Policija buvo perspėta, kad nepaklusnioji elgiasi agresyviai.

Atvykus nurodytu adresu, paaiškėjo, kad tai – ne tušti žodžiai. Policijos patruliams paprašius viešnią palikti svetimus namus, kuriuose ji nepageidaujama, mergina pasipriešino ir pareigūnams. Jos taikiniu tapo vyriausioji patrulė. Ši ne tik pastumta, bet ir sulaukė smūgio į ranką.

Sulaikius 24-erių chuliganę, jai konstatuotas sunkus girtumas – 2,58 promilės alkoholio. Be to, paaiškėjo, kad ši Alytaus apskrities gyventoja – jau teista. Ar už panašius dalykus, dar tikslinama.

Viešnagė pas giminaičius šiai agresyviai dzūkei baigėsi Kauno policijos areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo savo pareigas vykdžiusiai policijai. Pirminiais duomenimis, su jos agresyvumu susidūrusiai pareigūnei medikų pagalbos neprireikė.


Šiame straipsnyje: policijanusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių