Quantcast

Netoli „Megos“ kelio nepasidalijo mersedesas ir „Audi“ – vienas jų atsidūrė griovyje

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienis Kaune ir aplink jį paženklintas eismo nelaimėmis. Vienos jų metu BMW rėžėsi į stovintį sunkvežimį, o kitos plačiame Islandijos plente neišsiteko du lengvieji automobiliai.

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie eismo nelaimę Kaune, Islandijos plente, netoli prekybos centro „Mega“ gautas 15.31 val.

Šioje vietoje susidūrė „Mercedes-Benz“ ir „Audi“ automobiliai. Pastarasis nuo smūgio nulėkė į griovį. Abi mašinos gerokai apgadintos.

Laimė, portalo žiniomis, per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau pareigūnai vis vien vyko į nelaimės vietą. Policijos atstovo teigimu, vairuotojai nesutaria dėl kaltės, todėl pareigūnai padės išsiaiškinti aplinkybes.

Kol kas duomenų apie tai, kad vairuotojai buvo neblaivūs, nėra. Dėl eismo nelaimės šioje kelio atkarpoje gali strigti eismas.

Panašiu metu dar viena avarija įvyko Neries krantinėje, netoli Varnių tilto. Šioje vietoje susidūrė du lengvieji automobiliai. Vienam jų stiprus smūgis kliuvo į šoną. Kol kas duomenų apie sužalotus žmones nėra.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija netoli Megosavarija Kauneeismo nelaimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiesa

Kiesa portretas
Audeliai tik buferi pakeist reikia o mersas i šrota

Blt

Blt portretas
Du Lt debiliukai neapsisprendė kurio ubago masina kietesnė. Reziume abu kiausingalviai Velykas sušvente iš anksto lukštai dužo abiems....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių