Quantcast

Nelaimė Kaune: autokranas prispaudė du darbininkus

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę Kaune, gelžbetoninių konstrukcijų gamybos įmonėje "Aksa", įvyko nelaimė. Susidūrus dviem gamybinio cecho palubėje įrengtiems kranams, buvo prispausti vieną iš jų remontavę du darbuotojai.

Bendrasis pagalbos centras pranešimą, kad Elektrėnų g. 10 esančioje įmonėje autokranas prispaudė du žmones, gavo 16 val. Į įvykio vietą buvo išsiųstos specialiosios tarnybos.

Greitosios pagalbos medikus pas sunkiasvorės technikos prispaustus nelaimėlius, esančius aštuonių metrų aukštyje, autokopėčiomis užkėlė ugniagesiai. Įtariant lūžius, jiems reikėjo skubiai suleisti nuskausminamųjų vaistų. Tik po to nelaimėliai, kurie buvo sąmoningi, vienas paskui kitą buvo nukelti į apačią. medikams. Nukentėjo G. B. (1971 m.) ir D. D. (1980 m.).

Vienam iš jų, pirminiais duomenimis, traumuota pėda. Kitam – lūžęs blauzdikaulis. Abu išvežti į gydymo įstaigą.

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko remontuojant vieno iš autokranų važiuoklę. Tuo metu juos prispaudė kitas veikiantis kranas.


Šiame straipsnyje: nelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo,

Jo,  portretas
Vakar ziurejau nuotraukas ieskodamas autokrano ir neradau, matesi tik tiltinis kranas, nu galvoju zurnalistam neleido nufotkinti to autokrano, bet pasirodo zurnalistai siais laikais gal atlyginimo negauna kad pievas raso...

čia žurnaliuga ruošiasi

čia žurnaliuga ruošiasi portretas
gimtosios kalbos konkursui- egzaminui :) Sukūrė naujadarą, kuris patiks net Smetonai su Smetoniene. Dabar tiltinis kranas vadinsis- "palubėje važinėjančiu kranu" :)))

Senasviskis

Senasviskis portretas
Kad bent suprantančių paklaustų, prieš rašydami :-(
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių