Quantcast

Neblaiviai dviratininkei gresia kelių šimtų eurų bauda

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę, balandžio 30 - gegužės 6 dienomis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdė transporto priemonių nustatyto leistino važiavimo greičio kontrolę. Jos metu iš viso užfiksavo 27 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejus.

Kaip rašoma Kauno apskr. VPK pranešime, penki vairuotojai viršijo greitį nuo 10 iki 20 km/val., 13 – nuo 20 iki 30 km/val., aštuoni – nuo 30 iki 40 km/val., vienas  – daugiau nei 50 km/val.

Taip pat tikrintas ir transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Iš viso išaiškinti du neblaivūs automobilių vairuotojai: vienas buvo apsvaigęs lengvai, kitam – nustatytas vidutinio girtumo laipsnis. Taip pat nustatytas 21 neblaivus dviračio vairuotojas.

Gegužės 2 d. apie 0.10 val. Kaune, Kleboniškio g., pareigūnai patikrinimui sustabdė BMW markės automobilį. 25-erių transporto priemonės vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,02 prom. Taip pat išsiaiškinta, jog vyras neturi teisės vairuoti transporto priemonės.

Gegužės 2 d. apie 14.15 val. Kėdainių r., Dotnuvos miestelyje., Vilties g., pareigūnai pastebėjo įtartinai dviračiu važiuojančią moterį. Sustabdžius 48-erių dviratininkę ir patikrinus jos blaivumą alkoholio matuokliu, nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,55 prom. Moteris pareigūnams teigė, jog ir vakar, ir šiandien vartojo alkoholinių gėrimų. Dviratininkei pagal Lietuvos Respublikos Administracinių nusižengimų kodekso 428 str. 8 d. gresia bauda iki dviejų šimtų eurų.

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo 50 pėsčiųjų eismo dalyvių padarytų Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Užfiksuoti keturi pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimai. Taip pat pareigūnai nustatė 12 asmenų, vairavusių transporto priemones, tačiau neturinčių teisės to daryti.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo devyni eismo dalyviai (pernai iki gegužės mėnesio pabaigos – 14), dar 260 sužeisti (pernai – 223). Pareigūnai primena, jog tokios bei panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuostaba

nuostaba portretas
Aš pritariu policijos akcijoms! Inicijuosiu įstatymą, kad kiekvienas policininkas privalėtų miegoti su šviesą atspindinčia liemene, o pėsčiųjų perėjoje automobilį stumti.

*$&

*$& portretas
Na nepatariu ir su dviraciu vaziuot tiek prigerusiai

Užkliuvo mat dviratininkė!

Užkliuvo mat dviratininkė! portretas
Jūs nx bauskit mašinų vairuotojus kurie girti , be teisių ir dar viršijantys greiti važinėja, o ne prie biednos moteriškės dviratininkės, jai teisių nereikia, o beto ir su liemene važiavo. Tai kaip šunys, pagatavi sudraskyt pasigave dviratininke. Koks jūsų sušiktas reikalas kad jinai išgėrus, jūsų nepisa, ir traukit rankas nuo jos, o ne bauskit. Kodėl jūs nenubaudžiat kurie girti už vairo užmuša žmogų, pavizdys Jonas Radzevičius iš Tele Loto-žabalis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių