Quantcast

Naujos žinios apie skandalą Kauno rajone: vaikų motinai gresia bauda

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą internetą sudrebino tiesioginė vaizdo transliacija iš vienos šeimos namų Kauno rajone. Šiandien Kauno policija patikslina, koks iškvietimas buvo gautas ir praneša, kad keturių vaikų motinai gresia bauda.

Pilietis, kuris internete tiesiogiai filmavo, kas vyko šios šeimos namuose, teigė, jog čia pirmiausia atvyko pareigūnai. Vienas jų, kalbinamas filmuojančio asmens, į kalbas nesileido. Vaizdo įraše matoma, kad po kambarį vaikšto dar vienas vyras, kaip paaiškėjo vėliau – čia gyvenančių keturių mažamečių vaikų tėvas. Fone pasigirsta ir nerišlus moters balsas. Paaiškėjo, kad ji – keturių mažamečių vaikų mama.

Filmuojantis vyras teigia, kad „namuose su vaikais yra blaivus tėvas, motina – šiek tiek išgėrusi“.

Po kurio laiko namuose sulaukiama ir Vaikų teisių apsaugos specialistų. Jiems atvykus, vaizdo įrašo autorius paprašomas trumpam pasišalinti į kitą kambarį. Jis, paprašytas tėvų, taip ir padaro.

Penktadienį Kauno policija išplatino daugiau informacijos apie šį incidentą. Teigiama, kad 16.26 val. buvo gautas pranešimas, jog Kauno raj., Vilkijos apylinkių sen. esančiame Pabalių k., namuose, kuriuose yra mažamečių vaikų, galimai girtauja dvi moterys.

Atvykus pareigūnams, 40-metė moteris atsisakė tikrintis blaivumą, tačiau nuo jos sklido alkoholio kvapas. Apie 17.30 val. grįžo nepilnamečių tėvas, kuris buvo blaivus. Namuose buvę keturi nepilnamečiai vaikai, iš kurių du mažamečiai, liko namuose prižiūrimi tėvo. Informacija apie įvykį buvo perduota Vaiko teisių apsaugos atstovams.

Kauno pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl tėvų valdžios nepanaudojimo arba panaudojimo priešingai vaiko interesams. Moteriai už tai gresia įspėjimas, jei bauda padaryta pakartotinai, tuomet gresia bauda nuo 10 iki 100 eurų.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją ir primename, kad visuomet pastebėjus bet kokį galimai daromą teisės pažeidimą, kreiptumėtės bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tikrai ta juodoji Š. yra velnio nešta ir pamesta; prie valstiečių bandė, prie kitų, dabar trečius durnina... o tauta nuteikinėjama prieš 'valstiečius'... gal vis tik reikia realiau mąstyt?

Piliete

Piliete portretas
Rimtai. Vienykimes i visuotini streika kol seimas atsistatydins. Kiek galima.. Iki to dasigyvensim kad reikes visko bijoti? Kas mes, Siaures Koreja? Lygiuotis tai tikrai ne i Norvegija reiketu, kur pedofilu klanai..pyktis ima.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pranai,tu ką nežinai?Kaimiečiai visi apie kiekvieną žino viską.Net buteliosamogono nepastebėtas nepaslėpsi.Tas kur paskambino ir pastatė filmuotoją,buvo girtas kaimo seniūnas.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių