Quantcast

Naujos žinios apie kraupią avariją: viena žuvusiųjų – iš Kauno rajono

  • Teksto dydis:

Vakar Vilniaus rajone įvykusi tragiška avarija nusinešė dviejų jaunų merginų gyvybes. Paaiškėjo, kad viena jų – Kauno rajono visuomenės veikėja.

Šeštadienio rytą užuojautos žodžiais socialiniame tinklalapyje pasidalijo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

„Skaudi nelaimė iš gyvenimo išplėšė dvi jaunas gyvybes – netekome jaunos, energingos, kupinos planų LSDP Kauno rajono skyriaus narės Rūtos Paukštytės ir jos draugės Editos Paliokaitės. Noriu pareikšti nuoširdžią užuojautą artimiesiems, kurių Šv.Kalėdas užtemdė gedulas.

Mūsų Rūta, kurios gyvybės siūlą nutraukė tragiška avarija, buvo kariūnė savanorė. Savo bičiulę prisiminsime su didžiule pagarba ir meile – ačiū, kad Tave pažinojome. Mes negalime pakeisti to, kas įvyko, tačiau galime atsisveikinti pačiais gražiausiais žodžiais.

Šią skaudžią netekties valandą palinkėkime stiprybės žuvusiųjų artimiesiems. Ir pasistenkime dėl tų, kurie yra šalia mūsų, su kuriais dalysimės kalėdaitį. Tragedijos akivaizdoje suvokiame, kokia laimė ir dovana yra mūsų mylimi žmonės. Branginkime vieni kitus“, – rašo meras.

Primename, kad penktadienį apie 11 val. Vilniaus rajone,  kelio Pikeliškio-Maišiagala 35-ame kilometre, ties Melkio kaimu, susidūrė karinis sunkvežimis „MAN“ ir lengvasis automobilis Volvo „S60“.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, abi merginos gimusios 1997 metais, viena jų laukėsi kūdikio. Viena žuvusiųjų, Rūta Paukšytė, tarnavo Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų batalione.

Pirminiais duomenimis, automobilis „Volvo S60“ nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Slysdamas automobilis kliudė važiuojantį kariškų automobilį MAN. Kariniu sunkvežimiu vykę NATO priešakinių pajėgų bataliono kariai eismo įvykio metu nenukentėjo. Policija kol kas negali įvardinti, kas vairavo lengvąjį automobilį.

„Lietuvos kariuomenės vadovybė reiškia gilią užuojautą žuvusiųjų artimiesiems,“ – rašoma Krašto apsaugos ministerijos pranešime. Užuojautą dėl karės šauktinės mirties bei kitos merginos žūties pareiškė ir prezidentė Dalia Grybauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

čia tai parašė

čia tai parašė portretas
visuomenės veikėja? žurnalistai, gal neperlenkit lazdos, o šiaip tai užuojauta artimiesiems

Indrė

Indrė portretas
Labai didelė užuojauta artimiesems. Tragiška žutis..... Amen.

Anonimas

Anonimas portretas
Baisiausia tai kad jūs nežinote nei kas vairavo nei kieno kalte o jau iš kart teisiate zmones. Jūs iš kart sakote kad važiavo greitai, bet jūs nestovejote su žvake ir neziurejote spidometro ant kiek važiavo.. vienam straipsni rase jog isvaziavo į priešpriešą užmetė vertėsi į griovį... bet aš čia nematau jokio griovio.. kitame straipsni raso jog jas kaip uzmete jas nunešė kareiviskiai. Esmėee ta kad pati policija nežino kaip kas buvo kieno kalte ir kokia situacija.. o jūsų paklausius tai specialistai iš kart nustatet kas kaltas ant kiek važiavot patirties nera.. Baisu. Geriau pasilaikykit savo komentarus sau. Uždekit žvakutę ir pasimelskit už mirusiuosius. Niekada negali žinoti kada kas nutiks iš mūsų, jūsų artimųjų.. ir tikrai jų nesmerksite.. taip kad susimastykite...
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių