Quantcast

Naktį Šilainiuose supleškėjo du automobiliai

  • Teksto dydis:

Praėjusią naktį Šilainiuose degė automobiliai. Du ugnis suniokojo nepataisomai, nukentėjo dar viena šalia buvusi transporto priemonė.

Apie pusę trijų nakties ugniagesiai gavo pranešimą, kad Šarkuvos gatvėje dega du lengvieji automobiliai. Ugniagesiams atvykus, jie pleškėjo atvira liepsna.

Termiškai paveiktos visos automobilio „Škoda Roomster“, pagaminto 2007 m., detalės. Išdegė automobilio „Opel Astra“ (1998 m.) salonas, išdužo langai. Apsilydė šalia stovėjusio automobilio „Renault Clio“ ( 2007 m.)  dešinės pusės bamperiai, sparnas, veidrodėlis, apdailos juostelės.

Pirminė gaisrų tyrėjų išvada – automobiliai užsiliepsnojo nuo pašalinio ugnies šaltinio. Bendra policijos ir ugniagesių tyrėjų komanda rengiasi dar kartą aplankyti įvykio vietą. 

„Škodos“ savininkui padaryta žala siekia 2500 eurų, „Opel“ – 1200 eurų, „Renault“ savininkės patirta žala nustatinėjama. Į


Šiame straipsnyje: Šilainiaidegė mašinosgaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

šiaip

šiaip portretas
Tokie veiksmai yra nusikalstama veikla.

Augis

Augis portretas
Pirmiausia statykit masinas taip kad netrukdytu nei pestiesiems, nei spec.tarnybom, ir tada nereikės pyktis su kaimynais. O pakol statysit mašinas kur papuola, net ir prie pat laiptinių , tai jos tikrai degs, tik neaišku kada, ar tuoj, ar po pusmečio, bet čia tik laiko klausimas. Ir dar be jokio mastymo pastato masinas aplink šiukšlių konteinerius, kad net negali prieit arčiau kad išmest šiukšles, taip ir norisi trenkt jiem ant kapotų tas šiukšles.

muilas

muilas portretas
nereik pyktis su kaimynais. pas mus name vienas kaimynas grizdavo vela is kazkur ir uzsileisdavo muzika garsiai. kaimynai prAse taip nedaryti, vistiek triuksmavo.viena ryta isejes rado ant masinos priekinio stiklo plytgali daugiau jo nieks nemate nuo tada..
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių