Quantcast

Muštynes kavinėje „Pizza Jazz“ matę kauniečiai šoke: vyrui kumščiais talžė galvą

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakaras Savanorių prospekte esančioje „Pizza Jazz“ kavinėje nepraėjo be incidentų – dėl čia kilusių muštynių teko kviesti ir pareigūnus, ir medikus.

„Prie vieno iš staliukų sėdėjo kompanija. Keletas vyrukų ir merginos. Staiga prasidėjo sąmyšis, vyrai ėmė kivirčytis ir galiausiai susimušė. Vienam jų priešininkai kumščiais talžė galvą“, – tokią informaciją portalui kauno.diena.lt apie 22 val. pranešė skaitytojas.

Jis teigia, kad „Pizza Jazz“ kavinėje tuo metu buvo nemažai žmonių, visi buvo šokiruoti ir išsigandę.

„Sumuštam vyrui teko kviesti greitąją pagalbą, kuri atvyko maždaug po 15 minučių. Jį tuoj pat išsivežė. Kas buvo toliau, nemačiau, nes skubėjau kuo greičiau sprukti iš šios vietos“, – toliau dėstė vis dar nerimo apimtas kaunietis.

Dar daugiau siaubą keliančių detalių papasakojo kiti kavinėje buvę ir konfliktą matę žmonės. Čia vakarieniavusi kaunietė įsitikinusi, kad smurtautojai buvo apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. Jai antrina ir dar viena muštynių liudininkė.

„Tie lankytojai apsiblausę buvo nuo pietų. Visi požymiai rodė, kad jie gali būti gerokai padauginę narkotikų”, – neabejojo savo vardą pabūgusi atskleisti įstaigos darbuotoja.

Tie lankytojai apsiblausę buvo nuo pietų. Visi požymiai rodė, kad jie gali būti gerokai padauginę narkotikų.

Portalui susisiekus su Kauno policijos budėtoju jis patvirtino, kad iškvietimas į šią kavinę gautas apie 21 val. Pareigūnams buvo pranešta, kad tarpusavyje susimušė du vyrai, vienam po smūgių teko kviesti medikus.

Policijos atstovo duomenimis, po konflikto nei vienas asmuo nebuvo sulaikytas.

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovė portalui kauno.diena.lt patikslino, kad sumuštasis – 38-erių metų vyras. Jam konstatuota galvos trauma. Daugiau detalių medikai nepateikia.

Vėlų penktadienio vakarą susisiekus su „Pizza Jazz“ tinklo vadove Egle Jurgile moteris pati nustebo išgirdusi apie šį incidentą.

„Apie tai girdžiu pirmą kartą, man pačiai labai įdomu, kas ten įvyko. Skambinu pasidomėti“, – portalui sakė moteris.

Praėjus dešimčiai minučių ir pati vadovė buvo šiek tiek kalbesnė.

„Taip, dabar jau žinau, kad sukonfliktavo vyrai. Patys darbuotojai iškvietė medikus ir pareigūnus. Dėl ko kilo muštynės, nežinau. Daugiau išsiaiškinsiu rytoj“, – pokalbį baigė E. Jurgilė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodel ?

Kodel ? portretas
Reikia rašyti pareiškimą nesuprantu tokio įstatymo..čia įvykdytas nusikaltimas prieš lietuvos pilietį, ji gina lietuvos įstatymas, o kiti bijo rašyti pareiškimą, dėl keršto...tai reiškia nusikaltėlis nėra traukiamas atsakomybėn..ir laukiama kito nusikaltimo, nors buvo nusižengta prieš įstatymą ir valstybė...juokingai atrodo....

Gal užteks jau bijoti????

Gal užteks jau bijoti???? portretas
Gilaus ir tikro tikejimo zmogus neleistu saves žeminti ir būti avinu bandos dalimi,bet ir pakovotu už teisybe, šalia esančiam ranka ištiestu ir nebijotų savo nuomones reikšti....o kas dabar sioje zemeleje darosi...pvz...kam kištis ,kad kavinėje žmogų daužo kumščiais supuole, tegul užmuša....svarbu aš sveikas liksiu.... kol galvosime tik apie save,tol ir nebus vienybes bei šviesesnio rytojaus....

Pilietis

Pilietis portretas
Keista ,įvykio vietoje nei vieno nesulaikė policija .Žmogų išvežė greitoji o nusikaltėliai liko nesulaikyti.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių