Quantcast

Magistralėje – stipri avarija: BMW rėžėsi į stovintį sunkvežimį

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą kelyje A1 įvyko stipri avarija. Pamačius vaizdą ne vienam vairuotojui veikiausiai pašiurpo oda. Laimė, pareigūnai teigia, kad sužeistųjų nėra.

Pranešimą apie eismo nelaimę 136 kelio A1 kilometre pareigūnai gavo 8.54 val.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė, šioje vietoje susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis.

Portalo žiniomis, avarijos metu labiausiai nukentėjo būtent lengvasis automobilis BMW, kuris, pasak liudininkų, įlėkė į stovėjusio sunkvežimio galą.

Buvusieji netoliese pasakoja, kad sunkvežimis stovėjo, nes esą reikėjo pasikeisti vieno rato padangą. Tuo tarpu antrąja eismo juosta važiavęs BMW galėjo nespėti sustabdyti ir rėžėsi į jį.

Policijos duomenimis, tai techninis eismo įvykis, kurio metu žmonės nenukentėjo.

Dėl nelaimės ši kelio atkarpa gali būti sunkiau pravažiuojama. Vairuotojai raginami būti atidūs ir parinkti saugų važiavimo greitį.


Šiame straipsnyje: avarija kelyje A1eismo nelaimėavarija magistralėjeBMWavarija LTLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Linas

Linas  portretas
Pats vairuoju BMW, tačiau šiuo atveju BMW vairuotojas buvo kaltas, kad buvo neapdairus, gaila kai tiek žmonių keikia fūros vairuotoją, net tinkamai nežinodami ket. Žinoma, didelis klausimas ar fūros vairuotojas tikrai negalėjo sunkvežimio patraukti į kelkraštį, bet yra kaip yra. Vietoj to, kad burnotumėte koks kvailys vienas ar kitas, geriau pasimokytume iš kitų klaidų.

Linas

Linas  portretas
92. Jeigu avarinės šviesos signalizacijos nėra arba ji sugedusi, taip pat jeigu priverstinai sustojama ten, kur sustojusią transporto priemonę kiti eismo dalyviai pamatytų likus iki jos mažiau kaip 100 m, motorinės transporto priemonės (išskyrus mopedą, motociklą be priekabos), traktoriaus, savaeigės mašinos vairuotojas privalo nedelsdamas prieš transporto priemonių važiavimo kryptį toje važiuojamosios dalies pusėje pastatyti avarinio sustojimo ženklą: gyvenvietėse – ne arčiau kaip 25 m atstumu, o ne gyvenvietėse – ne arčiau kaip 50 m atstumu nuo sustojusios transporto priemonės.

Linas

Linas portretas
Tiems kurie putojasi, kad fūros vairuotojas tik kaltas ir plius nepastatė avarinio ženklo: 151. Priverstinai sustojęs ten, kur sustoti (stovėti) draudžiama, transporto priemonės vairuotojas privalo įjungti avarinę šviesos signalizaciją, jeigu tokia įrengta, ir (ar) pastatyti avarinio sustojimo ženklą, kaip nurodyta Taisyklių 92 punkte, ir kuo skubiau pašalinti transporto priemonę nuo kelio. Jeigu norima sustoti neapšviestame kelio ruože tamsiuoju paros metu arba esant blogam matomumui ir avarinės šviesos signalizacijos nėra arba ji sugedusi, transporto priemonė turi būti pastatyta už kelio ribų. Jeigu to negalima padaryti, vietą būtina pažymėti taip, kaip nurodyta Taisyklių 92 punkte.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių