Quantcast

Kaune girto vairuotojo vilkikas rėžėsi į atitvarus

  • Teksto dydis:

Naktį magistralėje girtas vairuotojas nesuvaldė vilkiko ir pakibo ant tilto krašto.

Policija praneša, kad apie 1.55 val. gautas gyventojo pranešimas, jog Kaune, A1 kelyje, ant Alfonso Meškinio (Kleboniškio) tilto, į metalinius tilto atitvarus atsitrenkė vilkikas.

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą pastebėtas vilkikas „Scania“ su puspriekabe, kuris vienu ratu buvo išvažiavęs už tilto ribų. Vilkiką vairavusiam 38-erių metų vyrui alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,71 prom. Neblaivus vairuotojas buvo pristatytas į gydymo įstaigą kraujo mėginio paėmimui.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Kauno apskrities policija primena vairuotojams laikytis Kelių eismo taisyklių ir nesėsti už vairo neblaiviems.

Po minėto eismo įvykio pradėti kelio atitvarų tvarkymo darbai. Vairuotojai praneša, kad ant A. Meškinio (Kleboniškio) tilto formuojasi eismo spūstys. Esant galimybei siūloma rinktis kitą kelio maršrutą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geras soferis

Geras soferis portretas
Tai beveik visi furistai ykale vazineje, ce norma pas juos.

ŽMONĖS, KIEK DAR JŪS GERSIT TUOS VELNIO LAŠUS?! ATSIKVOŠĖKIT

ŽMONĖS, KIEK DAR JŪS GERSIT TUOS VELNIO LAŠUS?! ATSIKVOŠĖKIT portretas
ŽMONĖS, KIEK DAR JŪS GERSIT TUOS VELNIO LAŠUS?! ATSIKVOŠĖKIT!!!

vairuotojas

vairuotojas portretas
labai daug fūristų važinėja išgėrę... Juos reikia tikrinti tankiai ir beveik visus paeiliui... Kas dėl atvykstančių iš kitų šalių, tai...jų kuo daugiau reikia priimti , kad keltų mūsų ekonomiką, bet...tikrinti blaivumą kaip ir vietinių - visų.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių