Quantcast

Kulautuvoje degė namas, garažas ir automobilis

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytas Kauno ugniagesiams gelbėtojams tapo neeiliniu profesionalumo išbandymu: nemažoms jų pajėgoms išskubėjus į „Norvelitos“ gaisravietę Raseinių rajone, gautas pranešimas ir apie pavojingą gaisrą Kulautuvoje. Šoko ištiktas degusio dviaukščio savininkas prisipažino prisišaukęs nelaimę, kraudamas garaže automobilio akumuliatorių.   

Bendruoju pagalbos telefonu 112 apie tai, kad Kauno rajone, Kulautuvoje, dega Dubysos gatvės 15-ąjį numerį turintis namas, garažas ir automobilis, buvo pranešta 10.05 val.

Į pagalbą Kulautuvos ugniagesiams pasiųsti ir mieste budėti likę Šilainių ugniagesiai. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad yra problemų su vandeniu ir paprašyta papildomos pagalbos, turinčios didesnes vandens talpas.

Į šį gaisravietėje besidarbuojančių kolegų pagalbos šauksmą išsiųsti Garliavos ugniagesiai. Jų autocisterna turėjo vežioti vandenį į gaisravietę iš artimiausio šaltinio.

Gaisrą, kuris spėjo pasiglemžti automobilį "Audi A3", garažą ir virš jo esantį gyvenamojo namo kambarį, pavyko lokalizuoti tik apie 11 val. 

Įvykio metu namuose buvę du žmonės, pirminiais duomenimis, nenukentėjo. Arba dar to nejautė dėl patirto šoko. Vienas iš jų prisipažino prieš nelaimę apie valandą garaže, kur ir buvo gaisro židinys, krovęs automobilio akumuliatorių. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių